Rămâi conectat

Actualitate

Seară de film la Cugir organizată de Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români

cugirinfo.ro

Publicat

în

film-cugir-mai-2015Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români (L.T.C.O.R.), filiala Cugir organizează miercuri, 6 mai 2015, ora 17.00, la Așezământul „Părintele Ilie Cleopa” din Cugir (în spatele Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, o seară de film.

Participanții vor avea prilejul să urmărească drama „De neînvins”, o poveste despre supraviețuire, îndârjire și împăcare, viața incredibilă a sportivului olimpic și eroului de război Louis Zamperini (Jack O’ Conell), maratonist olimpic și aviator în al Doilea Război Mondial, supraviețuitor a 47 de zile pe Ocean și 2 ani în lagărele japoneze.

Filmul regizat de Angelina Jolie, „De neînvins” aduce în fața spectatorului o poveste emoționantă despre forța de rezistență a spiritului uman. Participanții sunt invitați nu doar la o simplă vizionare de film, ci și la o dezbatere pe tema sau morala filmului, pe anumite situații corelate cu aspecte din realitatea vieții.

Constantin Predescu

[youtube_sc url=”https://youtu.be/HupsWb_ggbk”]


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Șoferiță de 56 de ani din Cugir rănită, după ce a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara DN 7

cugirinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 08.15, pe Drumul National 7, la kilometrul 343, o femeie de 56 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, înspre Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir organizează cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea.

„Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află și 16 familii din Cugir, Vinerea și Săliștea. Moto Iepurașul și colegii săi de la ”Lupii Sigidavei” vor aduce bucurie celor 36 de copii care așteaptă cu sufletul la gură darurile de la urecheatul de Paște.

Au rămas mai puțin de 4 săptămâni până la Paștele Ortodox. Noi Lupii, vă îndemnăm să participați la o nouă acțiune umanitară sub denumirea de „Moto Iepurașul”.

Darurile vor fi împărțite în data de 28 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca cu pachetele spre familiile nevoiașe”, au transmis Lupii Singidavei.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Coman Aurel Mihai, noul șef al Poliției orașului Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

De luni, 15 aprilie 2024, pentru următoarele 6 luni, va fi împuternicit comandant al Poliției orașului Cugir, subcomisar Coman Aurel Mihai (foto) actual șef al Secției nr 7 de Poliție Rurală Sebeș, care este subordonată Poliției municipale Sebeș.

Acesta a mai activat în trecut la Poliția Rutieră Alba și la Serviciul Politiei Economice Alba.

Este un polițist trecut în corpul ofițerilor din corpul agenților de poliție prin promovarea examenului.

De menționat faptul că fostul comandant, al Poliției orașului Cugir, Comisar Șef, Adrian Popa s-a transferat la Direcția Generală Anticorupție Alba.

Acesta a deținut funcția de șef la conducerea instituției cugirene de poliție din iunie 2016 și până în prezent.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir