cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Schimbare în consiliul de administraţie al Fabricii de Arme Cugir

Schimbare în consiliul de administraţie al Fabricii de Arme Cugir

Publicat în 23.07.2019 la ora 11:13

După demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, pentru problemele industriei de apărare, Ion Radu a fost schimbat şi din calitatea de preşedinte al Consiliului de Administraţie la Fabrica de Arme Cugir.

Înlocuirea acestuia din respectiva structură s-a făcut cu generalul de aviaţie Constantin Croitoru (fost director general al Companiei Naţionale Romarm S.A.), actualmente consilier al Ministrului Economiei, Niculae Bădălău.

Astfel, Consiliul de Administraţie al fabricii cugirene de armament este format din: Constantin Croitoru – preşedinte, Diana Ioana Florea – membru, Nicolae Conţan – membru. Funcţia de administrator special al societăţii este ocupată de Cornel Murg, director cabinet – Ins­tituţia Prefectului Alba. El îl înlocuieşte în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei.

Potrivit surselor, indemnizaţiile membrilor CA sunt destul atractive, acestea ridicându-se la 20% din salariul directorului general (care are peste 17 mii de lei/lună), iar cea a administratorului special reprezintă 90% din salariul conducătorului Fabricii de Arme.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1631 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.