cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » SC Livio-Dario SRL va asigura transport public local de persoane în orașul Cugir. Vezi programul şi tarifele

SC Livio-Dario SRL va asigura transport public local de persoane în orașul Cugir. Vezi programul şi tarifele

Publicat în 21.06.2017 la ora 17:04

Începând de sâmbătă, 1 iulie 2017, transportul public de călători se va desfășura în condiții de calitate și stabilitate. Consiliul Local al Orașului Cugir a aprobat atribuirea către operatorul de transport SC Livio-Dario SRL a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate.

Decizia legislativului local a venit ca urmare a licitației publice ce a avut loc în data de 7 iunie, licitație la care au participat două societăți și în urma căreia oferta SC Livio-Dario SRL a fost declarată câștigătoare.

Potrivit contractului ce va fi încheiat pe trei ani, societatea amintită va efectua transportul de călători cu patru mijloace auto dotate cu aer condiționat: un autobuz cu 70 de locuri și un microbuz cu 19 locuri pentru ruta Cugir-interior și un autobuz cu 74 locuri și un microbuz cu 19 locuri pe traseul Cugir-Vinerea.

Prețul unui bilet va fi de 2,5 lei/ călătorie, în timp ce abonamentul de luni până vineri va avea o valoare de 75 lei (2 calătorii/zi), iar abonamentul pentru întreaga săptămână, adică de luni până duminică, va costa 100 lei (2 calătorii/zi). Autobuzele vor circula după același program ca și în prezent, atât pe traseele Cugir interior, cât și pe ruta Cugir-Vinerea.

În viitorul apropiat, societatea va investi în amenajarea unei autobaze și în construirea unei clădiri de birouri la intrare în oraș. Consiliul Local al orașului Cugir a aprobat documentația Planului Urbanistic Zonal cu regulamentul local aferent pentru ”Construirea autobază auto, birouri şi împrejmuire”, iar lucrările sunt programate să înceapă în cursul acestui an.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 811 ori

SC Livio-Dario SRL va asigura transport public local de persoane în orașul Cugir. Vezi programul şi tarifele
4 (80%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.