cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Şase atleţi din Cugir pe podium la concursul naţional “Alba Iulia City Race“ 2015

Şase atleţi din Cugir pe podium la concursul naţional “Alba Iulia City Race“ 2015

Publicat în 19.03.2015 la ora 13:48

alba-iulia-ciy-race-2015Şase atleţi ai Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au urcat pe podiumul Concursului Naţional de cros “Alba Iulia City Race “ 2015, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Alba Iulia.

Organizată sub egida “Aleargă în cealaltă capitala”, competiţia a reuşit să adune la startul ei aproximativ 700 de alergători de toate vârstele şi din toată ţara. Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a participat cu un număr de 19 SPORTIVI, dintre care şase s-au impus pe podium, iar alţi patru au reuşit să se claseze în primii şase.
Astfel la categoria de vârstă până la 10 ani, la fete, cugireanca Mătîcă Corina a ocupat locul I, iar Colhon Alexandra s-a clasat pe locul III, în timp ce la băieţii Măgureanu Ciprian s-a impus pe locul ÎI şi Corciova Antonio, pe locul III. CSO Cugir a obţinut rezultate bune şi la categoria băieţi, 11-14 ani, prin atleţii Paraschiv Paul, locul ÎI şi Urîtoiu Ionică, locul III.
Potrivit antrenorului prof. Gheorghe Hăprian “pe lângă plăcerea de a alerga “Albă City Race” a constituit un bun prilej de verificare înaintea Campionatului Naţional de Cros din 21.03.2015 de la Băile Felix, unde dorim să obţinem cât mai multe locuri fruntaşe,”
În cadrul competiţiei de cros “Albă City Race “2015, pe lângă sportiviI CSO Cugir care au urcat pe podium, s-au mai remarcat: Mihai Emil, Dudaş Andreea, Cugerean Mihai, Jinariu Anamaria, Măgureanu Aida.

FOTO: facebook.com

Acest articol a fost citit de 378 ori

Şase atleţi din Cugir pe podium la concursul naţional “Alba Iulia City Race“ 2015
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *