cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Sărbătoare organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie

Sărbătoare organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie

Publicat în 06.03.2013 la ora 20:31

În jur de 400 de femei, doamne şi domnişoare, membre şi simpatizante ale Partidului Social Democrat vor participa vineri începând cu ora 17.00, la manifestarea organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie.

Manifestarea  îi are drept organizatori pe membrii conducerii organizaţiei locale, în mod special pe preşedintele acesteia, ing. Mircea Trifan şi preşedinta organizaţiei de femei a PSD dr. Julieta Isarie. Numărul mare de solicitări venite din partea femeilor i-a determinat pe organizatori să caute o locaţie adecvată acestui eveniment şi anume: ”Casa Cugireană”, unde există condiţii sigure pentru desfăşurarea unei seri pline de armonie, veselie, muzică de calitate, dans şi o cină specială oferită pe măsura acestei zile.

 ,,Cu prilejul acestei frumoase sărbători a primăverii vreau să le felicit încă de pe acum pe doamnele şi domnişoarele care vor fi prezente la eveniment, să le urez multă sănătate, bucurii şi la mulţi ani, să fie mereu cu zâmbetul pe buze!” ne-a declarat liderul organizaţiei Cugir a PSD ing. Mircea Trifan.

Acest articol a fost citit de 298 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.