cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Săptămână neagră pentru echipa de sub Drăgana: ASU Poli Timişoara – Metalurgistul Cugir 2-0 (1-0)

Săptămână neagră pentru echipa de sub Drăgana: ASU Poli Timişoara – Metalurgistul Cugir 2-0 (1-0)

Publicat în 12.09.2015 la ora 19:41

ASU-Poli-Metalurgistul-Cugir-sep-2015ASU Poli Timişoara şi Metalurgistul Cugir s-au înfruntat astăzi în derby-ul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, meci programat pe Stadionul „Ştiinţa” și câștigat de bănățeni, grație reușitelor semnate de Bădăuță (min. 24) și Guricici (83).

A fost o săptămână neagră pentru gruparea de sub Drăgana, care a suferit întâiul eșec din Liga a 3-a și a fost eliminată și din Cupa României de ASA Tg. Mureș 2.

Metalurgistul a dominat teritorial actul secund, solicitând un penalty pentru un henț.

În min. 15, Necşulescu execută o lovitură liberă din afara careului, însă balonul trece puţin peste poartă. Gazdele deschid scorul prin Bădăuţă în min. 24, care marchează simplu, cu latul din faţa porţii.

Goşa a fost aproape de egalare în min. 30, după ce a executat o lovitură liberă, însă, portarul timişorean a reţinut balonul. Ocazile s-au rărit la ambele porţi, iar rezultatul din min. 24 s-a păstrat până la final.

Cele două echipe erau neînvinse şi cu maximum de puncte înaintea acestui joc pentru şefia seriei.

• Afrapt – titular, absenți Cîrstean și I. Radu

Juniorul Afrapt (Perugia) a debutat la Cugir, jucând titular, după ce i-a venit „cartea verde” din Italia. Au lipsit în schimb atacanții I. Radu – nuntă și Cîrstean – accidentat.

Au jucat echipele: ASU Poli: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan, Damian, Rebenciuc, Birău, Marin, Țugui, Ghinescum Bădăuță; rezerve: Fișteag, Giuricici, Stancu, D. Codrea, Ștefanovici, Tulcan, Vulcea. Antrenor Sorin Brîndescu.

Metalurgistul: Tiut – Bold (82, Iovănescu), Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Necșulescu (78, Neagu), Piko, Șuteu (81, G. Goronea), Itu, Afrapt (69, Ghergar); rezerve Dragotă – Tăban, L. Moldovan. Antrenor Marius Opric.

Formaţia lui Marius Opric a suferit miercuri o dezamăgire în Cupa României, fiind eliminată după loviturile de departajare de ASA Tg. Mureş 2, echipa de Liga a IV-a.

Foto: sport9.ro

Înregistrarea integrală a partidei o puteți urmări mai jos:

Acest articol a fost citit de 257 ori

Săptămână neagră pentru echipa de sub Drăgana: ASU Poli Timişoara – Metalurgistul Cugir 2-0 (1-0)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.