cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir

„Săptămâna legumelor și fructelor donate”, la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir

Publicat în 28.11.2018 la ora 18:26

În cadrul proiectului educational „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir, 116 elevi și 11 cadre didactice s-au implicat în acest demers de voluntariat, menit să conducă la dezvoltarea resposabilității și sensibilității față de semenii lor.

După cum susține conducerea instituției școlare, prin implicarea copiilor s-a reușit să se adune o cantitate de 107 kg. de legume și fructe, din care: 69 kg fructe și 38 kg legume.

Acestea au fost donate: Cantinei SPAS Cugir, unor personae pensionare, personae singure, precum și unor copii cu cerințe speciale proveniți din familii defavorizate.

Ne-am gândit ca prin această nobilă acțiune să implicăm copiii, după puterile lor, în activităţi de voluntariat, să dezvoltăm la aceştia responsabilitatea şi sensibilitatea faţă de semenii lor, stima de sine şi devotamentul faţă de ideile civice”, ne-au declarant cadre didactice implicate în proiect.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 203 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.