cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Sâmbătă: Metalurgistul Cugir va disputa primul amical din perioada de pregătire, cu Interstar Sibiu

Sâmbătă: Metalurgistul Cugir va disputa primul amical din perioada de pregătire, cu Interstar Sibiu

Publicat în 22.07.2015 la ora 15:11

metalurgistul-cugir-sep-2014Metalurgistul Cugir a demarat pregătirile în urmă cu doar o săptămână, principala preocupare fiind identificarea tinerilor Under 19, a căror folosire în meciurile de campionat din următoarea stagiune a devenit obligatorie. 

Sub Drăgana, antrenorul Cristian Coroian a testat mai multe zile o serie de fotbalişti, proveniţi din judeţul Alba, dar şi din alte zone ale ţării, iar în această săptămână, în probe se mai regăsesc jucători din Arad, Moldova, Oradea sau Reghin. “Am găsit câţiva băieţi care ne-ar putea ajuta la acest capitol, însă nu facem publice numele până când nu vom semna actele aferente”, a precizat “principalul” Metalurgistului Cugir.

Divizionare terţă are prevăzut cantonamentul centralizat în localitate, timp de 10 zile, din 27 sau 28 iulie, iar primul meci oficial este programat peste 3 săptămâni, miercuri, 12 august, în faza a treia a Cupei României. Primele două jocuri amicale sunt cu Interstar Sibiu (sâmbătă, 25 iulie) şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia (miercuri, 29 iulie), urmate de o dublă cu CSM Rm. Vâlcea.

Printre tinerii ce s-au antrenat sub comanda lui Cristian Coroian s-a numărat şi Alexandru Afrapt (originar din Sebeş), internaţional Under 16 al României (sub comanda lui Florin Răducioiu). Atacantul născut în 1998 a mai evoluat la LPS Sebeş, Unirea Alba Iulia, Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj şi la gruparea Italiană Perugia.

Dacă înregimentarea portarului bistriţean R. Pop nu pare de actualitate, Metalurgistul este pe cale să-l readucă în efectiv pe goalkeeperul Călin Tiut, ce aparţine de FC Botoşani. În cazul în care portarul în vârstă de 23 de ani îşi va rezolva documentele cu gruparea participantă în Europa League, formaţia cugireană va deveni o variantă optimă pentru Tiut, remarcat în “roşu-albastru” în campionatul 2013-2014.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 227 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.