cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 4 februarie 2017: Consultații oftalmologice gratuite pentru persoanele vârstnice din Cugir

Sâmbătă, 4 februarie 2017: Consultații oftalmologice gratuite pentru persoanele vârstnice din Cugir

Publicat în 01.02.2017 la ora 20:39

O firmă brașoveană de specialitate în domeniul oftalmologic  organizează sâmbătă, 4 februarie 2017, între orele 09:30 – 13:00, un program de consultații privind sănătatea ochilor destinat persoanelor vârstnice din Cugir și nu numai.

Activitatea, aflată la cea de-a V-a ediție a Campaniei Naționale ,,Ai grijă de ochii tăi”, va fi realizată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) ,,Solidaritatea” Cugir cu sprijinul președintelui asociației, Vistian Blaga.   Acesta a pus la dispoziția celor interesați, Clubul Persoanelor Vârstnice  situat în imediata apropiere a CARP din localitate.

,, Am ținut să organizăm această întâlnire în cadrul programului de manifestări consecrate împlinirii a 50 de ani de la înființarea la Cugir a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor”, a declarat președintele asociației, Vistian Blaga.

Potrivit organizatorilor, consultațiile și ramele (peste 150 de modele) vor fi oferite gratuit, iar cei interesați de comenzi pentru ochelari pot beneficia de cele mai reduse prețuri la lentile.  De menționat că, membrii Casei de ajutor Reciproc beneficiază de reducere din partea asociației. Pentru înscriere, cei interesați pot apela la numerele de telefon: 0721.382.962 sau 0761.260.296.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 202 ori

Sâmbătă, 4 februarie 2017: Consultații oftalmologice gratuite pentru persoanele vârstnice din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.