cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Sâmbătă, 26 august 2017, ora 18.00: Gruparea de sub Drăgana merge după puncte în fieful nou-promovatei FC Avrig

Sâmbătă, 26 august 2017, ora 18.00: Gruparea de sub Drăgana merge după puncte în fieful nou-promovatei FC Avrig

Publicat în 24.08.2017 la ora 14:11

Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată echipă din județul Alba în ediţia anterioară a Ligii a 3-a, locul secund în Seria a 5-a, are parte de un debut stagional interesant, deplasare în Sibiu, pe terenul nou-promovatei FC Avrig, partida din etapa inaugurală fiind programată sâmbătă, 26 august, la ora 18.00.

Este o confruntare cu multe necunoscute, în care vizitatorii vizează victoria, dar şi cu elemente inedite, în tabăra gazdelor, sub comanda lui Mihai Ianc, regăsindu-se cunoştinţe mai vechi precum Ad. Radu (fost până în vară la… Metalurgistul Cugir), Cocîrcă (ex-ASC Pianu), Al. Samoilă (Şurianu Sebeş) Halmagy (Euro Şpring). Gruparea de sub Drăgana nu poate conta în acest meci de debut pe serviciile lui Şuteu – accidentat şi Afrapt (în aşteptarea „cărţii verzi” din Italia). „Vom avea parte de elanul unei nou-promovate, dar suntem pregătiţi de debut şi ne dorim să începem cu dreptul. Primul meci are întotdeauna ceva special, există trac, emoţii, dar dacă vom fi capacitaţi 100 la sută vom tranşa soarta întâlnirii în favoarea noastră, chiar dacă adversarii sunt puşi în gardă de faptul că Metalurgistul Cugir a fost mereu în prim-planul ultimelor stagiuni”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 73 ori

Sâmbătă, 26 august 2017, ora 18.00: Gruparea de sub Drăgana merge după puncte în fieful nou-promovatei FC Avrig
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.