cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Sâmbătă, 23 septembrie 2017: Derby-ul rundei din Seria a 5-a, în Maramureş: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir

Sâmbătă, 23 septembrie 2017: Derby-ul rundei din Seria a 5-a, în Maramureş: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir

Publicat în 21.09.2017 la ora 15:25

Dispută incendiară în Maramureş, sâmbătă, 23 septembrie 2017, de la ora 17.00, contând pentru runda a 5-a a eşalonului terţ, între Fotbal Comuna Recea şi Metalurgistul Cugir, două dintre protagonistele Seriei a 5-a.

„Moroşenii” lui Romică Buia împart fotoliul de lider cu Industria Galda, fără a cunoaşte gustul eşecului şi au un punct în faţa „roş-albaştrilor” situaţi pe ultima treaptă a podiumului. „Încinse” de acel episod din Cupa României (cugirenii calificaţi la „masa verde” în Cupa României), disputele directe din ediţia trecută au fost unele tensionate şi încheiate fără învingător (3-3 sub Drăgana şi 1-1). Vizitatorii nu pot conta în prima parte a stagiunii pe Şuteu (accidentat) şi au parte de cea mai lungă deplasare a sezonului (peste 270 de kilometri). „Întâlnim o echipă bună a seriei, omogenă, ce a schimbat în configuraţia formulei de bază doar juniorii, comparativ cu stagiunea precedentă. Ştim ce ne aşteaptă, se anunţă un duel echilibrat, fără un favorit cert, însă ne propune să ne întoarcem cu toate punctele”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 66 ori

Sâmbătă, 23 septembrie 2017: Derby-ul rundei din Seria a 5-a, în Maramureş: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.