cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Salariaţii de la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir – vacanţă de peste două săptămâni şi prime substanţiale de Crăciun

Salariaţii de la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir – vacanţă de peste două săptămâni şi prime substanţiale de Crăciun

Publicat în 24.12.2018 la ora 11:44

Începând din 21 decembrie 2018 şi până în 7 ianuarie 2019, cei peste 2000 de salariați de la Societățile Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir au intrat, pentru mai bine de două săptămâni, în perioada de vacanță de sărbători.

Având în vedere că cele două societăți au avut o activitate economico-financiară destul de bună în anul ce în curând se încheie, și primele de Crăciun acordate salariaților sunt destul de substanțiale. Potrivit informațiilor primite de la conducerile celor două unități, acestea vor fi acordate diferențiat, de la o fabrică la alta.

Astfel, angajații de la Societatea Uzina Mecanică Cugir au primit o primă în valoare de 1.750 de lei (1.600 lei în 2017), iar salariații de la Fabrica de Arme prima de Crăciun de 1.200 de lei (tichete de masă), în creștere cu 300 de lei față de cea din anul anterior. Pe tot parcursul vacanței, cele două societăți vor fi asigurate cu echipe de salariați care vor supraveghea buna funcționare a instalațiilor de apă și termice pe timp de iarnă.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1104 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.