cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Sala de sport a Liceului Teoretic „David Prodan” din Cugir va fi modernizată

Sala de sport a Liceului Teoretic „David Prodan” din Cugir va fi modernizată

Publicat în 31.01.2020 la ora 10:00

Sala de sport a Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir va intra în această primăvară într-un mult așteptat proces de modernizare.

Prin proiect se urmărește, printre altele, modernizarea finisajelor interioare ale sălii, înlocuirea centralei termice, a instalațiilor electrice și echiparea clădirii cu dotările necesare unei bune desfășurări a activității de sport.  Locația a mai trecut printr-o etapă de modernizare.

Această etapă a avut ca obiectiv realizarea șarpantei, a sistemului de colectare a apelor pluviale și schimbarea finisajelor și a tâmplăriei în vestiarele de elevi și grupurile sanitare aferente.

În ceea ce privește clădirea, elementele de construcţie structurale (cadrele de beton armat, fundațiile, pereții de zidărie și elementele de confinare a diafragmelor) sunt bine executate și conservate, însă situația diferă în cazul finisajelor interioare, afectate de uzură fizică și morală concretizată.

Instalaţiile electrice interioare sunt depășite ca durată de viață, neconforme normativelor în vigoare, astfel nu asigură: siguranța în exploatare, siguranța la foc, igiena și sănătatea utilizatorilor, dar nici protecția mediului, respectiv nu corespund necesităților de utilizare contemporane.

Costurile estimate pentru realizarea investiției, cu luarea în considerare a costurilor unor investiții similare, sunt de 1.038.445,08 lei, cu TVA.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 324 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.