cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » S-a tras cortina peste cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Folk „Zilele Tineretului”, de la Cugir

S-a tras cortina peste cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Folk „Zilele Tineretului”, de la Cugir

Publicat în 09.05.2016 la ora 17:25

festival-folk-zilele-tineretului-cugir-ziua-doi-mai-2016În ciuda vremii nefavorabile, care a cam încurcat planurile de campanie electorală a unor pretendenți la primărie, câteva sute de cugireni au participat și ieri la spectacolul organizat în cadrul Festivalului Folk „Zilele Tineretului” Cugir , eveniment aflat anul acesta la cea de-a IX-a ediție.

Ca și sâmbătă seara, aceștia s-au adunat în fața scenei amplasate (total neinspirat) într-o zonă populată de pe strada Alexandru Sahia, locatarii din blocuri fiind obligați să suporte ore în șir, intensitatea decibelilor generați de zgomotoasele stații, care au perturbat până și slujba de vecernie desfășurată la Bisrica din apropiere. Cei care au suportat frigul și ploaia, n-au avut decât de câștigat, deoarece artiști talentați, formații muzicale și soliști vocali, le-au oferit momente de adevarată valoare. Spectacolul a debutat cu recitalul susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale „Iosif Pervain”, după care și-au dat concursul artiștii Cercului de canto, pian și chitară condus de profesoara Corina Băcăințan.

Spectatorii au avut de asemenea prilejul să-i revadă în concert pe membrii trupelor „Amurg”, „Millenium C” și ai grupului „Aprentis”, iar în final s-au bucurat de prestația valoroșilor interpreți Ducu Berți și Mike Godoroja. S-a tras astfel cortina si peste cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Folk „Zilele Tineretului” de la Cugir, devenit o traditie, grație organizatorilor: Consiliul local, Primăria și Casa orășeneșenească de Cultură.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 461 ori

S-a tras cortina peste cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Folk „Zilele Tineretului”, de la Cugir
5 (100%) 3 votes

Comentarii

2 Comentarii la S-a tras cortina peste cea de-a IX-a ediție a Festivalului de Folk „Zilele Tineretului”, de la Cugir

 1. geo Răspunde

  09.05.2016 la 21:33

  Tavarasului Constantin Predescu : Casa oraseneseneasca este casa de cultura a orasului Cugir. Nu oraseneasca. Cu trebuia sa scrieri. Dar de… A mai rămas din dumeavoastra drag tovaras doar spiritul comunist.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Liță cugireanul Răspunde

  10.05.2016 la 8:24

  Măi Geo sau cum te-o fi chemând Tu stai prost și cu gramatica și îți lipseste si cea mai elementară cultura generală. Nu te lăsa cu doar 7 clase. Mai fă si tu 2-3. Ce dracu, doar esti băiat mare.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.