cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » S-a dat startul distracției pe patinoarul artificial amenajat în incinta Clubului Sportiv Orășenesc din Cugir

S-a dat startul distracției pe patinoarul artificial amenajat în incinta Clubului Sportiv Orășenesc din Cugir

Publicat în 08.12.2017 la ora 21:43

Amenajat pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați și iluminat pet imp de seară, patinoarul artificial (în premieră la Cugir) s-a deschis vineri seara, în prezența primarului și viceprimarului localității, Adrian Teban, respectiv Călin Furdui.

Iubitorii celui mai frumos sport de iarnă au fost în marea lor majoritate copiii, care s-au prezentat la „Arena Cugir” cu aproape o oră înaintea deschiderii patinoarului. Administrația CSO le-a acordat patinatorilor un bonus pentru ziua deschiderii – fără a fi percepută taxa de participare, plătindu-se doar închirierea patinelor.

Patinoarul va fi utilizat zilnic între orele 10.00 – 22.00, capacitatea maximă pe patinoar fiind de 120 persoane. Acesta va funcționa indiferent de vremea de afară, cu ajutorul unei instalații care va produce gheață artificial, și care va permite funcționarea acestuia chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius.

Tariful de intrare pentru utilizarea patinoarului în perioada 8 decembrie 2017 – 1 februarie 2018 este de 10 lei/oră, iar închirierea patine/oră este 5 lei. Aceste tarife vor fi încasate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și se consideră venit la bugetul acestuia.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 432 ori

S-a dat startul distracției pe patinoarul artificial amenajat în incinta Clubului Sportiv Orășenesc din Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.