cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » „Roș-albaștrii” se impun într-un derby „de Alba” nebun, cu trei goluri din penalty și două eliminări: CS Ocna Mureș – Metalurgistul Cugir 2-3 (1-1)

„Roș-albaștrii” se impun într-un derby „de Alba” nebun, cu trei goluri din penalty și două eliminări: CS Ocna Mureș – Metalurgistul Cugir 2-3 (1-1)

Publicat în 04.05.2019 la ora 21:10

Derby “de Alba” spectaculos astăzi, pe “Stadionul Dragostei”, între CS Ocna Mureș și Metalurgistul Cugir, încheiat cu scorul de 2-3 (1-1), cu trei goluri din penalty și două eliminări (Cl. Marcu – 47, Val. Drăgan – 90+1), amfitrionii evoluând aproape o repriză în inferioritate numerică.

Cugirenii au deținut inițiativa, au condus de fiecare dată, marcând prin M. Neagu (38, penalty), Cîrstean (47, penalty), P. Păcurar (71), “Soda dragă” egalând prin Hidișan (42, penalty) și Coltor (56). Gazdele pierd al doilea meci la rând cu o conjudețeană, în vreme ce “roș-albaștrii” câțtigă întâia oară sub comanda lui Opric pe terenuri străine.

Un final încins, în care Val. Drăgan (90+1) a fost eliminat pentru proteste vehemente, două galbene în cteva zeci de secunde, solicitînd penalty la o fază în care L. Dan a șutat peste transversală, din apropiere!!!

• 2-3, MIN. 71: P: PĂCURAR marchează din apropiere, după ce în prima fază Cîrstean a ratat șutul

• 2-2, MIN. 56: COLTOR înscrie, șut sub bară, primul gol din acțiune al meciului

• 1-2, MIN. 47: CÎRSTEAN transformă, cu fentă, al treilea penalty, dictat pentru un fault comis de Cl. Marcu la P. Păcurar, fundașul gazdelor fiind eliminat!

• 1-1, MIN. 42: HIDIȘAN readuce egalarea, tot din penalty, șut în vinclul stâng, obținut de A. Gherman, după un duel cu Lang, o lovitură de pedeapsă extrem de ușor acordată

• 0-1, MIN. 38: penalty transformat de M. NEAGU, șut în dreapta, după un henț al lui Guț, la șutul lui P. Păcurar

La prima fază a actului secund, dulă lovitură pentru CS Ocna Mureș, eliminarea lui Cl. Marcu și penalty-ul transformat de Cîrstean (47). S. Culda (52) a trimis peste transversală, din lovitură libră de la mare distanță. Șaucă (54) a șutat din 7 metri, a parat Angeru! În minutul 61, Angeru respinge șutul lui Șuteu din 12 metri, iar apoi cugireanul a solicitat penalty!!! Vitinha (64) a tras de la 18 metri, puțin peste transversală. Dublă ocazie pentru Dican (67) – șut în L. Dan din 10 metri și apoi un al doilea, pe lângă bara dreaptă! Vitinha (78) a șutat de la 16 metri, puțin pe lângă. Val. Drăgan (87) a șutat pe centr, a prins Crivăț

Egalitate la pauză, cu proteste cugirene la cele două faze de penalty, oaspeții reclamnd faptul că Guț nu a fost eliminat la hențul de pe linia porții, dar mai ales acordarea loviturii de pedeapsă din care a egalat Hidișan

Prima oportunitate a meciului. I. Grozav (11), reluare cu capul peste la o lovitură liberă executată de P. Păcurar. A. Gherman (13), scăpat singur, a tras din inetriorul careului, Crivăț a respins în corner. În minutul 28, Dican nu reușește să lovească balonul în careul mic, la o minge lungă. Pete trei minute. Dican l-a dreblat pe Angeru, ieșit în afara careului mare, însă șutul-centrare a fost respins de Guț din fața porții goale. Dohotariu (33) a tras din 10 metri, în diagonală, pe lângă. După deschiderea scorului, Cl. Marcu (39) a șutat din afara careului, puțin pe lângă

În tribune sunt în jur de 250 de spectatori, din distribuția gazdă absentând din pricina unor probleme medicale de ultim moment, Goguța și Val. Drăgan.

Ocnamureșenii au pierdut, fără a marca, ultimele două întâlniri, deși au evoluat în superioritate numerică, iar oaspeții au un succes în precedentele 5 întâlniri. În tur, sub Drăgana, cugirenii s-au impus cu 2-0, goluri Necșulescu și L. Tudor (ce nu mai fac parte din distribuția “roș-albaștrilor”).

Echipe

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (75, F. Morar), Guț, L. Dan, Cl. Marcu  – P. Man (84, Kiss), Cimpoieșu  (72, Bedelean) –  S. Culda, Hidișan/cpt, Coltor – A. Gherman (75, Val. Drăgan); rezerve Decean, S. Șimandi, Vaidasigan. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Metalurgistul: Crivăț – Dohotariu, I. Grozav, Lang, Vărărean– Șaucă/cpt (90, G. Goronea, la primul meci din retur), Dican, M. Neagu (59, Șuteu), Vitinha (79, Dicu) – P. Păcurar – Cîrstean; rezerve Dicu, G. Goronea, Vâjdea, Itu, Buruiană, R. Voicu. Antrenor Marius Opric.

Avertismente: Cl. Marcu (9, 47)/ M. Neagu (9), Val. Drăgan (90+1) *Eliminat: Cl. Marcu (47), Val. Drăgan (90+1).

Arbitri Cr. Vieru (Cisnădie), An. Buda (Hunedoara), Maria Mihai (Ștefănești) Observatori L. Szanto (Tg. Mureș), M. Ștefan (Orăștie).

Acest articol a fost citit de 207 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.