cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » „Roș-albaștrii” obțin prima victorie din actualul start de sezon competițional: Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 3-0 (1-0)

„Roș-albaștrii” obțin prima victorie din actualul start de sezon competițional: Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 3-0 (1-0)

Publicat în 01.09.2018 la ora 18:14

Metalurgistul Cugir a reușit să treacă peste începutul nefast de sezon competițional (egalul de la Chișineu-Criș și eliminarea din Cupa României) și a învins pe CSM Lugoj cu scorul de 3-0 (1-0), golurile fiind marcate de Andrei Vaștag (min. 8, respectiv 81) și Radu Necșulescu (min. 90+1).

Partida disputată ieri sub Drăgana a fost aproape în totalitate la discreția gazdelor, care au avut o mulțime de ocazii de a înscrie. Scorul a fost deschis de către Andrei Vaștag în min. 8 ca urmare a unei centrări perfecte primită de la Șaucă de pe partea dreaptă.

Cea mai mare ocazie a oaspeților, prin care puteau restabili egalitatea chiar la începutul reprizei secunde, a fost ratată de Sărăcin a cărui lovitură de cap din careu a fost reținută de Crivăț.

Golul al doilea al „roș-albaștrilor” a venit în minutul 81, când Andrei Vaștag a reușit un șut de excepție, de la aproximativ 15 metri, direct sub bara transversală, care nu a lăsat nicio șansă de intervenție pentru portarul oaspeților.

Cel de-al treilea gol al gazdelor a venit în minutul 90+1, când Radu Necșulescu a marcat în urma unei acțiuni personale, finalizată cu un șut la colțul lung.

Metalurgistul Cugir: Crivăţ – Dohotariu, Itu, Tătaru, Neagu, Cercel, Necşulescu, Vaştag, Dican, Şaucă, Lemac. Au mai evoluat: Şuteu, Dicu, Tudor, Copiluş.

CSM Lugoj: Axinte – Predescu, Săndescu, Jula, Mărmăneanu, Precupanu, David, Miculescu, Sărăcin, Dobra, Bolgea. Au mai evoluat: Maier, Cărăbaş, Socaci, Raţiu.

FOTO: Fan Metalurgistul Cugir

Acest articol a fost citit de 99 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.