cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Roș-albaștrii la maximum de puncte, după 6 etape de campionat: CSO Cugir – Sticla Arieșul Turda 2-1 (1-1)

Roș-albaștrii la maximum de puncte, după 6 etape de campionat: CSO Cugir – Sticla Arieșul Turda 2-1 (1-1)

Publicat în 17.10.2020 la ora 17:00

Liderul CSO Cugir, a reușit să treacă și peste al șaselea val, având maximum de puncte în acest sezon. Gruparea de sub Drăgana a învins pe propriul teren, scor 2-1 (1-1), cu Sticla Arieșul Turda, echipă ce a strâns toate punctele din acest sezon (6) în deplasările din Alba (Ocna Mureș și Galda de Jos).

Cugirenii au un parcurs im-pe-ca-bil în Seria a 9-a, distanțându-se în ierarhie înaintea celor două deplasări consecutive, la Hunedoara și Dej.

Prima clasată a început mai bine, a punctat prin G. Goronea (39, prima reușită stagională), însă replica turdeană pe tabelă a venit în ultimul minut al reprizei, când Hetea a egalat (45). Revenirea atacantului Marius Lupu în primul unsprezece, după pauza forțată de COVID-19, a fost prolifică, atacantul inventând o execuție spectaculoasă în minutul 55, prin care a readus avantajul în tabăra gazdelor.

Nu a fost o contruntare facilă pentru “roș-albaștrii”, ce au avut în față un adversar ce s-a predat cu greu, oaspeții lovind în două rânduri barele, prin Fl. Dan (la 0-1) și Lemnaru (la 1-2), la acest capitol punctând și antrenorul-jucător Lucian Itu (în minutul 72).

• 1-0, MIN. 39: G. GORONEA a deschis scorul cu un șut în diagonală, de la marginea careului

• 1-1, MIN: 45: HETEA a tras de la 16 metri, după un balon boxat de R. Opric, o intervenție nefericită, mingea intrând în poarta goală

• 2-1, MIN. 55: M. LUPU înscrie cu un șut din cădere, de la 7 metri, execuție spectaculoasă după o minge aruncată în careu de Vitinha, la o lovitură liberă, atacantul gazdelro revenind cu gol duă perioada în care a absentat din pricina îmbolnăviri

Lemnaru (65) – scăpat singur în unghi, a șutat în bara stângă, ratând o mare ocazie de egalare! Bară și în dreptul Cugirului, antrenorul jucător Lucian Itu (72) – șut din întoarcere ce a zguduit stâlpul stâng.

Echipe:

CSO Cugir: R. Opric– Tăban, Șt. Radu, I. Grozav, Vitinha –  L. Contra, M. Neagu  (60, P. Păcurar) – Șaucă, G. Goronea (60, Itu), Dușmanu (90+1, Casian) – M. Lupu (72, Cioargă); rezerve Toilă, N. Bănică, R. Trif, D. Rus, Donzelli. Antrenor Lucian Itu.

Sticla Arieșul Turda: Onciu – Chiș, Cimpoeșu, Ionescu, Manu, Paleoca, Hetea (87, Băețan), Ciurcui, Salcău, Lemnaru (74, Al. Savu), Fl. Dan (58, Svicui); rezerve R. Botezan, Pîrv, Vescan, Cocoară, Val. Marcu. E. Oltean, Băețan. Antrenor Costică Olariu.

Arbitri: Cr. Moldoveanu (Sf. Gheorghe), Z. Tamasi (Odorhei) și G. Bedohazi (Sf. Gheorghe). Observatori Z. Ciev (Timișoara), M. Băcescu (Brașov).

Acest articol a fost citit de 160 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.