cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Roș-albaștrii la maximum de puncte, după 5 etape de campionat: Industria Galda – CSO Cugir 1-3 (0-3)

Roș-albaștrii la maximum de puncte, după 5 etape de campionat: Industria Galda – CSO Cugir 1-3 (0-3)

Publicat în 10.10.2020 la ora 16:34

CSO Cugir domină net seria a IX-a, în care a fost repartizată în acest sezon de Liga a 3-a, formația de sub Drăgana obținând, la Galda de Jos, cu Industria, scor 3-1 (3-0), a 5-a victorie consecutivă din tot atâtea meciuri.

“Roș-albaștrii” au repurtat un succes firesc, după o prestație solidă, deminstrând că merită din plin fotoliul de lider. O nouă demonstrație de forță a trupei antrenorului jucător Lucian Itu, ce a câștigat la scor a treia dispută externă împotriva unei conjudețene, după victoriile nete de pe “Cetate” (4-1) și Ocna Mureș (5-1).

• Căpitanul Tudor Șaucă, magistral!

Oaspeții au început la turație maximă, iar căpitanul Tudor Șaucă (excelent fotbalist) și-a trecut în cont dubla, marcând în minutele 4 și 15 (ultimul gol, o execuție fabuloasă). Găldenii au echiibrat, însă ultimul cuvând al reprizei l-a avut L. Contra (45), ce a dus scorul la unul de neprezentare. Industria suferă în continuare, cu al 4-lea eșec la rând și doar un punct în acest sezon, devenind “lanterna roșie” a Seriei a 9-a.

• 0-1, MIN. 4: ȘAUCĂ a trimis un șut centrare de pe partsea dreaptă, mingea l-a depășit pe Căt. Șuciu, a lovit bara dreaptă și a intrat în plasă, căpitanul Cugirului fiind lansat excelent de Șt. Radu

• 0-2. MIN. 15: ȘAUCĂ realizează dubla, cu o execuție de senzație, o foarfecă laterală, din 10 meri, la o centrare venită de la Itu.

• 0-3, MIN. 45: L: CONTRA înscrie cu un șut plasat, în vinclu, după un un-doi cu Dușmanu

• 1-3, MIN. 71: FRENȚIU a redus ecartul, profitând de eroarea portarului R. Opric.

La reluare, prima ocazie aparține gazdelor, însă Frențiu (51) nu reușește să șuteze, la o centrare prin fața porții. G. Goronea (59 și-a încercat șansa de la 16 metri, a respins Căt. Suciu

Minutul 12. o altă ocazie cugireană, Bolda reluare cu capul peste la un corner executat de Vitinha. În minutul 19, Dușmanu a șutat, din întoarcere, peste bară! Peste două minute, același jucător a reluat puțin alături, cu capul. După un start fulminant al Cugirului, gazdele au echilibrat disputa! Ocazie bună a Galdei (22), la o centrarea din stânga, Ov. Truță a șutat îdin 5 metri în Șt. Radu, ce a evitat golul! Cunțan (27) a tras de la 30 de metri, pe lângă. Frențiu (35) – lovitură liberă de la 30 de metri, prinsă de R. Opric. Replică G. Goronea (37) –  șut de la 18 metri reținut de portar. O nouă liberă Frențiu (43) – R. Opric  boxat în față!

Amfitrionii, penultimii în ierarhie, cu un singur punct în acest sezon și trei înfrângeri consecutive, au în față liderul cu maximum de puncte, gruparea de sub Drăgana reușind un parcurs extraordinar până în prezent. Lucru de remarcat, găldenii nu mai au niciun jucător infectat pozitiv.

Găldenii nu vor conta, cu siguranță, pe Baghiu și Cioară – suspendați, P. Muntean și Hodea – accidentați, P. Medrea – probleme cu serviciul, astfel că iarăși se prefigurează o criză de lot pentru formația condusă de Paul Ciucă. Formația cugireană, neînvinsă de mai bine de un an în disputele din eșalonul terț, își propune să depășească și al 5-lea val. La CSO Cugir vor absenta Dohotariu – accidentat, P. Păcurar (repetat testul, tot pozitiv), Toilă, M. Lupu și Donzelli (depistați pozitiv săptămâna trecută), dar va reveni I. Grozav (test negativ). Semne de întrebare mai sunt în cazurile lui Casian sau R. Voicu.

Echipe de start:

Industria Galda: Căt. Suciu – Cunțan, Haiduc, Goța, Puha – Tegbo, Al. Costea, Frențiu, Al. Hada – G. Scheau (57, Ad. Hăprian), Ov. Truță (40, Tocu); rezerve Gîrnod, Anghel, R. Giorgiu, Căt. Crișan, Petruse. Antrenor Paul Ciucă.

CSO Cugir: R. Opric – Tăban, Șt. Radu, I. Grozav, Vitinha – Boldea, L. Contra – Șaucă, G. Goronea, Dușmanu  (68, Cioargă – ex-CS Mioveni) – Itu (68, Cocan); rezerve N. Bănică, R. Trif, M. Neagu, Șuteu, Cocan, D. Rus. Antrenor Lucian Itu.

Avertismente: Al. Costea (53)/ I. Grozav (43), Dușmanu (55)

Arbitri N. Kemeneș (Baia Mare), Gh. Mureșan (Cavnic), Ad. Epure (Orlat) Observatori Cr. Trancă (Timișoara), N. Dima (Gorj)

Foto: Lucian DANCIU

Acest articol a fost citit de 205 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.