cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » „Roș-albaștrii” încheie sezonul cu o remiză: Gloria Lunca Teuz Cermei – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

„Roș-albaștrii” încheie sezonul cu o remiză: Gloria Lunca Teuz Cermei – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Publicat în 25.05.2019 la ora 20:51

Cu toate că a plecat la drum cu ambiții mari, la începutul sezonului, formația de sub Drăgana nu a reușit nici de această dată promovarea pe care fanii o așteaptă cu nerăbdare, la finalul stagiunii curente cugirenii ratând și prezența pe podium.

În ultimul meci din acest sezon Metalurgistul Cugir a reușit să obțină doar o remiză, în deplasare, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, terminând campionatul pe locul al patrulea cu 53 de puncte, la nouă de CSM Reșița care a reușit promovarea în Liga a II-a.

Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Mager (min. 82), pentru gazde, care a pătruns din dreapta în centru și a șutat cu stângul la colțul lung, în plasa laterală. Pentru cugireni a egalat Neagu (min. 84) care a reușit să introducă mingea în plasă direct dintr-o  lovitură liberă pe care a executat-o din apropierea colțului terenului.

Formații oficiale:

Cermei: Stănilă – Polgar, Nistor, Sabău – Mager, Prună, Mihuța, Deta – Vlad, Capătă, Bulza. Rezerve: Gârlea – Matiș, A. Iuga, Vezan, Ciubotariu, Gruiescu.

Cugir: Crivăț – Dohotariu, Lang, Itu, Vărărean – Șaucă, Dican, I. Grozav, Dicu – P. Păcurar – Cîrstean. Rezerve: Voicu – Goronea, Neagu, Vajdea.

Arbitri: Aurel Vărzan – Alin Botaș, Patrick Sandu (toți din Timișoara).

Observatori: Ioan Onicaș (Zalău), Călin Orbonaș (Ilia).

 

Acest articol a fost citit de 185 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.