cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Robert Heroiu și Daria Cibian desemnați Miss și Mister Boboc – 2019, la Balul Bobocilor organizat de Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir

Robert Heroiu și Daria Cibian desemnați Miss și Mister Boboc – 2019, la Balul Bobocilor organizat de Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir

Publicat în 26.10.2019 la ora 19:00

Peste 500 de persoane au fost prezente ieri seară, în sala de festivități a Centrului Cultural Cugir, pentru a lua parte la Balul bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor  de la Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir.

Cei mai frumoși și talentați boboci  s-au duelat într-un spectacol desfășurat pe tărâmul Școlii de Magie Hogwarts – vestitul castel în care personajele au reușit să  învețe arta vrăjitoriei din seria de filme sau cărți science – fiction „Harry Potter”.

Tărâmul de poveste împletită cu magie, a fost reflectat atât în decorul spectacolului, cât și în interiorul balului.

Cele șase perechi de boboci care s –au duelat pentru mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc au fost: Perechea 1 – George Barbu Luana Butnariu; Perechea 2 – Adrian Moga și Denisa Suciu; Perechea 3 – Daniela Turlea și Darius Predescu; Perechea 4 – Mihai Bințințan și Teodora Urian; Perechea 5 – Antonio Negrea și Ariana Marcu, Perechea 6 – Robert Heroiu și Daria Cibian.

Organizatorii au oferit două ore de concurs pe parcursul cărora, bobocii au avut de trecut prin mai multe probe, care mai de care mai interesante și pline de umor : de cultură generală și de originalitate.

Concursul a alternat cu momente artistice susţinute de către sportivii Clubului „ProDance 2007” condus de Sergiu Prodan și de către elevii Școlii de dans „Exonoritic Dance” Cugir, condus de Mirabela Herlea.

Spectacolul muzical care și a încheiat seara de bal a fost oferit de către formația locală „The Beat”.

Cel mai mult așteptat moment al Balului Bobocilor Liceul Teoretic David Prodan-  2019 a fost desemnarea câștigătorilor, celor mai valoroși  ,,magicieni și vrăjitori”, după următorul clasament:

Locul 5 – Daniela Turlea și Adrian Moga

Locul 4 – Ariana Marcu și Mihai Bințințan

Locul 3 – Luana Butnariu și George Barbu

Locul 2 – Denisa Suciu și Darius Predescu

Locul 1 – Teodora Urian și Antonio Negrea

MISS ȘI MISTER CNDP – Robert Heroiu și Daria Cibian

MISS ȘI MISTER POPULARITATE – Antonio Negrea și Ariana Marcu

Organizatorii au decernat un premiu special oferit celor desemnați MISS ȘI MISTER HOGWARTS – Teodora Urian și Moga Adrian.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 620 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.