cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Rezultate notabile obținute de dansatorii Clubului ,,ProDance 2007” Cugir la concursul ,,Transylvanian Grand Prix”, desfășurat la Sibiu

Rezultate notabile obținute de dansatorii Clubului ,,ProDance 2007” Cugir la concursul ,,Transylvanian Grand Prix”, desfășurat la Sibiu

Publicat în 21.09.2016 la ora 14:16

pro-dance-cugir-grand-prix-sibiu-sep-2016Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu s-a dovedit neîncăpătoroare pentru pasionații de dans sportiv care au dorit să vadă un spectacol pe cinste ître 16 și 18 septembrie 2016. Este vorba despre cea mai mare competiție de dans sportiv din România  și anume „Transylvanian Grand Prix”, concurs organizat de cluburile „Fantasy Dance” si „Academia de Dans” în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv.

Au luat startul peste 2000 de dansatori din toate colțurile Europei, la eveniment fiind prezente perechi din Top 24 Mondial iar nivelul a fost unul extrem de ridicat.

Cugirul, prin Clubul Sportiv „ProDance 2007” condus de profesorul Sergiu Prodan a fost reprezentat la 3 categorii de vârstă și anume: Categ. E 12 – 15 ani: perechile Răzvan Morancea – Ariana Marcu-locul 8 din 19 perechi (6 dansuri);  Categ. Hoby 6 – 9 ani: perechile Sebastian Luca – Teodora Vințan -locul 3(4 dansuri); Categ. Hoby 10 -11 ani: perechile Eric Robert Prodan – Castilia Măieraș -locul 2 din 18 perechi la categoria ,,Hobby” 10-11 ani.

Eric-Robert, mezinul clubului sportiv „ProDance 2007” impresionează prin talentul, seriozitatea si dăruirea de care dă dovadă. La cei 7 ani si 3 luni demonstrează o afinitate deosebită față de această ramură sportivă, fapt dovedit de pozițiile pe care s-a situat în ultima perioadă în competițiile naționale împreună cu noua sa parteneră, Castilia.

„Chiar dacă dansează la o categorie superioară vârstei lui (10-11 ani), Eric ne arată că talentul dar mai ales munca si seriozitatea pot depăși orice obstacol și că limitele sunt doar cele impuse de noi înșine”, susține antrenorul.

Îi felicităm și noi pe sportiv, și pe antrenorul lor  pentru rezultatele obținute, dar nu în ultimul rând pe părinții sportivilor pentru sprijinul necondiționat, acordat.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 224 ori

Rezultate notabile obținute de dansatorii Clubului ,,ProDance 2007” Cugir la concursul ,,Transylvanian Grand Prix”, desfășurat la Sibiu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.