cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Rezultate deosebite obținute de micii fotbaliști de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, la „Cupa TymbarK” – Reșița 2017

Rezultate deosebite obținute de micii fotbaliști de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, la „Cupa TymbarK” – Reșița 2017

Publicat în 11.04.2017 la ora 15:23

În organizarea Ministerului Educației Naționale, a Federației Române de Fotbal și a „Tymbark Maxpex România”, la Reșița s-au desfășurat recent întrecerile la fotbal destinate juniorilor U 8 și U 10 dotate cu „Cupa TymbarK”.

Au fost prezente echipe de copii din județele: Arad, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Hunedoara și Alba. Județul alba a  fost reprezentat de Școala Gimnazială nr. 3 Cugir, care s-a prezentat la concurs cu o echipă cat. U 8 (clasele 2) și o echipă cat. U 10 (clasele 3 – 4), formații pregătite de profesorii Cătălin Pașcanu și Ioan Bașca. Evidențiind o foarte bună pregătire fizică și  tactică, precum și o ambiție deosebită echipele amintitei școli cugirene au obținut rezultate peste așteptări. Cu atât mai mult cu cât au avut adversari proveniți din școli cu profil sportiv. La U 8,  echipa cugireană a obținut locul I, cel mai bun jucător al competiției fiind desemnat Pahone Philip.

Au evoluat la această categorie: Herlea Ianis, Cristea Erik, Negrea Tudor, Pahone Philip, Andriuc Ciprian, Cuțitei Paul, Dima Dan, Ștefan Adrian, Roșiu Andrei, Ciorbea Robert. La categoria U 10, fotbaliștii cugireni au urcat pe treapta a III-a a podiumului, rezultat la care și-au adus contribuția: Itu Sebastian, Mureșan Matei, Pleșa Adrian, Ileasă Robert, Adam Raini, Cristea Gabriel, Ungur Bogdan, Dușa David, Mizgai Sergiu, Șoit Andrei.

„Participarea la acestă competiție a fost posibilă și datorită sprijinului financiar acordat de conducerea școlii, reprezentată de director Stela Țârlea”, a declarat profesorul Ioan Bașca. La rândul său, prof. Cătălin Pașcanu a dorit să remarce prestația deosebită a celor 2 echipe în condițiile în care toate formațiile participante au dovedit o înaltă pregătire fotbalistică. „Elevii cugireni s-au remarcat prin spiritul de echipă dovedind disciplina de joc, dorința de victorie, spiritul de luptă sportivă, fapt remarcat și de reprezentanții celorlalte echipe. De asemenea, s-au evidențiat și prin comportamentul civilizat și fair play”, a afirmat Pașcanu.

Referindu-se la organizarea competiției, prof. Ioan Bașca a dorit să remarce buna preocupare a gazdelor în asigurarea condițiilor bune de cazare și hrană, bunăvoința și disponibilitatea de dialog și sprijin deosebit de organizare pentru care merită felicitări! ,,Cunoscând obiectivele administrației publice locale Cugir, sperăm că nu peste multă vreme și Cugirul să poată organiza un astfel de turneu”, a afirmat Bașca.

Cei doi profesori antrenori au dorit să mulțumească părinților care au însoțit cele două echipe și care au asigurat sprijinul lor atât pentru antrenori cât și pentru cele două echipe participante.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 99 ori

Rezultate deosebite obținute de micii fotbaliști de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, la „Cupa TymbarK” – Reșița 2017
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.