cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Rezultate de excepție obținute de atleții de la CSO Cugir la „Beiuș Running Day”

Rezultate de excepție obținute de atleții de la CSO Cugir la „Beiuș Running Day”

Publicat în 13.08.2019 la ora 9:22

Recent, în  orașul Beiuș din județul Bihor s-a desfășurat, în cursul zilei de sâmbătă 10 august, concursul de Alergare semimaraton, Alergare, Cros, Trail Running, cu ocazia “Zilei orașului Beiuș” (Beiuș Running Day), eveniment la care au luat parte copii până în clasa a VIII-a, precum și atleți cu vârsta de până la 50 de ani. Concursul a fost organizat de Primăria, Consiliul Local și a Clubului Sportiv “Bihorul”.

Printre sutele de sportivi prezenți la eveniment s-au aflat și alergători de la Club Sportiv Orășenesc Cugir pregătiți de profesorul Gheorghe Hăprean și de la Clubul Sportiv ,,Mica Romă” din Blaj.

La cursa de semimaraton (categ +50 ani), alergătorul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe treapta a II-a a podiumului, la fel ca și conjudețeanul său, aiudeanul Aurelian Zegrean (+35 ani) legitimat la Clubul Sportiv ,,Mica Romă” din Blaj.

La cursa de 10 km, alergătorul Gheorghe Hăprian (CSO Cugir) a trecut linia de sosire pe locul al doilea, iar Dan Stoian tot de la CSO Cugir s-a situat pe locul IV. Concursul pentru elevi (2 km) a fost câștigat de elevul Adelin Mihăilă (CSO), iar Marius Răduleț tot de la CSO s-a clasat pe locul al doilea.

Au fost premiați și cel mai tânăr și cel mai vârstnic alergători ai competiției. Astfel, cel mai tânăr competitor (din Beiuș) a avut vârsta de 3 ani, iar cel mai vârstnic a fost atletul veteran Vasile Hârjoc.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 216 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.