cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Reuniune la Cugir a membrilor Clusterului Emergent PrelMet Transilvania

Reuniune la Cugir a membrilor Clusterului Emergent PrelMet Transilvania

Publicat în 27.03.2015 la ora 21:59

clusterului-emergent-mar-2015Sala de festivități „ROYAL” din Cugir a găzduit astăzi, cea de-a IV-a reuniune (workshop), consacrată dezbaterilor din cadrul Clusterului Emergent PrelMet Transilvania, cu tema: „Îmbunătățirea relaționării între membrii Clusterului”.

Gazda evenimentului a fost de această dată Parcul Industrial Cugir al cărui director general dr.ing. Emil Nicolae Muntean a adresat cuvântul de salut participanților, iar în debutul manifestării a prezentat lucrarea cu tema: „Conceptul de networking” în cadrul căruia a făcut o prezentare succintă cu privire la rolul și importanța pe care Parcul Industrial Cugir îl joacă în relația cu partenerii cu care interacționează, unii dintre aceștia fiind membri ai Clusterului. Evenimentul s-a desfășurat pe două secțiuni: Prima secțiune a fost moderată de prof. dr. Ioan Ardelean de la Universitatea tehnică Cluj-Napoca.

Temele prezentate au vizat: Oportunități de networking la Universitatea Tehnică Cluj–Napoca, lucrare susținută chiar de moderator, Valorificarea tradiției industriale în orașul Cugir (Dr. Ing. Constantin Avădanei), Domenii prioritare de colaborare la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia (Prof. Univ. Adrian Tulbure), Inițiative de colaborare (Ing. Laurențiu Grobnic-SC COMPA SA Sibiu), Oportunități de afaceri prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru. (Emil Toma–Alba Iulia). Cea de-a doua secțiune la avut ca moderator pe Conf. Dr. Ing. Gheorghe Avram de la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia și a constat într-o „masa rotundă” un cadru larg de dezbatere în cadrul căruia au intervenit cu o serie de propuneri pe teme majore de colaborare, mai mulți participanți reprezentând atât echipa Cluster PrelMet, dar și reprezentanți ai unor agenți economici și companii din Cugir sau din alte localități. La reuniune au luat parte: viceprimarul Cugirului, Prof. Horia Rotche, Livia Beju – vicepreședinte Cluster – Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Simona Ștefan – secretar Cluster, Dragoș și Adriana Bulbucan – SC Bulbucan Cugir, Ileana Ioan, Marc Gheorghe, Ciortea Mihaela Elisabeta (Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia), Călin Morar – Nova Grup Cugir, Voicu Aurel-Asociația PRO Cugir, Gheorghe Șuteu – Sculăria Cugir și alții. Președintele Clusterului PrelMet Transilvania, Dr. Ioan Bele i-a informat pe participanți că următoarea reuniune se va desfășura în luna aprilie la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și va avea ca temă: „Sistemul calității în companii”.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 394 ori

Reuniune la Cugir a membrilor Clusterului Emergent PrelMet Transilvania
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.