cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Remiză în „derby”-ul amical de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 1-1 (0-0)

Remiză în „derby”-ul amical de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 1-1 (0-0)

Publicat în 06.08.2016 la ora 16:41

metalurgistul-cugir-industria-galda-aug-2016În cel de-al doilea joc de verificare disputat în  acest weekend, de echipele de Liga a 3-a din județul Alba, Metalurgistul Cugir a remizat, sub Drăgana, cu Industria Galda de Jos, scor 1-1 (0-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 62 prin G. Preoteasa, iar egalarea a fost restabilită în minutul 89 de D. Lupşan.

A fost o întâlnire utilă, un joc bun pentru momentul în care suntem. Este clar că ne mai trebuie jucători, că mai avem de muncă. Ținând cont de unde am pornit, sunt mulțumit.  Nu se compară acest joc, cu cel cu Șurianu Sebeș, când am folosit o selecționată a jucătorilor aflați în probe„, a spus Călin Moldovan, de luni echipa Metalurgistul intrând în cantonament centralizat sub Drăgana.

Un meci bun de pregătire, rezultatul a fost echitabil. Mai avem mult de muncă, dar este bine că nu avem accidentaţi şi am bifat un antrenament util. Costea va rămâne în efectivul nostru şi îl aşteptăm pe Boloş să revină după accidentare„, a precizat Paul Ciucă.

Au evoluat echipele: Metalurgistul: Vlase – Torişte, Itu, Maftei, Miroiu, Tăban, Covaciu, G. Preoteasa, Gombar (Măgura Cisnădie), A. Radu, Cocină (Pandurii 2 Tg. Jiu); iar după pauză Horvat, D. Popescu, Iovănescu, Marinoiu (CS Podari), Nasta, Cl. Preoteasa, Udrea, Popa (Sporting Cluj), Pop (CSM Sighet). Nu a jucat Vezan, care s-a pregătit separat, plus juniorii Ciobanu și Florea.

S-a renunțat la Pop, Pop și Cl. Preoteasa și Nasta, rămânând în schimb Gombar, Marinoiu și Cocină, toți testați astăzi.

• Industria: Căt. Ştef – Olar, Cioplântă, Al. Man, Boancă, P. Man, Ad. Voicu, Costea, Cioară, Baghiu, A. Cîmpean; iar după pauză Iancău, Vonya, Cernea, Frenţiu, Haiduc, D. Lupşan, S. Mureşan (absenţi Cr. Bodea – învoit, Căt. Ivaşcu). Nu au evoluat Ov. Oniga (Olimpia Aiud) şi Antonescu (CS Ocna Mureş), care s-au pregătit separat. Găldenii vor mai întâlni pe Metalurgistul Cugir în 16 august şi pe FC Hunedoara în 20 august.

Foto-text: Gligor UDREA

Acest articol a fost citit de 83 ori

Remiză în „derby”-ul amical de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 1-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *