cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Remiză externă pentru Cristi Coroian: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 0-0

Remiză externă pentru Cristi Coroian: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 0-0

Publicat în 14.03.2015 la ora 17:53

metalurgistul-cugir-unirea-jucu-sep-2014În cea de-a doua partidă a returului, Metalurgistul Cugir a remizat, scor 0-0, în deplasare, pe terenul echipei Unirea Jucu.

Astăzi, în duelul judeţelor Alba şi Cluj, s-au consemnat două egaluri, Industria a remizat pe teren propriu 1-1 cu Sănătatea Cluj, iar Metalurgistul Cugir şi Unirea Jucu au terminat cu scor alb pe tabelă în meciul disputat pe terenul clujenilor. Deşi L. Itu a fost urcat în ofenisvă, Cugirul nu a găsit culoarul spre gol, iar acest lucru îl supără pe Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului, deranjat de faptul că elevii săi nu izbutesc să marcheze în deplasare. „Am avut parte de un meci greu, jucat pe un teren de dimenisuni reduse, care ne-a dezavantajat. Am întâlnit o echipă bine organizată si din păcate nu am reușit să ne impunem. Deşi am avut câteva ocazii bune de a marca nu am reuşit acest lucru. Este păcat că nu am profitat de pasul greșit făcut de Baia Mare, dar mergem mai departe. Jucu are o echipă bună şi sunt sigur că va pune probleme tuturor echipelor care joacă la ei acasă”, a precizat Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir.

În garnitura de start a echipei din Jucu s-a regăsit şi fostul jucător al Metalurgistului Cugir, George Negură, dar şi fostul unirist Tudor Mândruşcă, venit în pauza competiţională de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Antrenorul Cristian Coroian a folosit următorii jucători: Gurincu – Tăban, Şt. Radu, Gugu, Medeşan, Stăncescu, Piko, Avramescu, Ispas, Itu, Pîntea. Rezterve: Lăncrănjan – Bold, Olteanu, Goronea, Negru, Şuteu, Cîrstean.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 274 ori

Remiză externă pentru Cristi Coroian: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 0-0
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *