cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Remiză albă pentru echipa de sub Drăgana: Unirea Dej – Metalurgistul Cugir 0-0

Remiză albă pentru echipa de sub Drăgana: Unirea Dej – Metalurgistul Cugir 0-0

Publicat în 26.11.2016 la ora 16:46

unirea-dej-metalurgistul-cugir-noi-2016În cadrul penultimei runde a turului Seriei a V-a din eșalonul terț, pertida dintre Unirea Dej și Metalurgistul Cugir s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, cugirenii fiind la al patrulea joc consecutiv fără eșec.

Gruparea de sub Drăgana a terminat întâlnirea în numai 10 jucători, Covaciu fiind eliminat. Cugirenii, după acest egal sunt mai degrabă dezamăgiți, pierzând două puncte în compania unui adversar invincibil pe teren propriu în această parte a campionatului.

• Bară Cocină în prima repriză, eliminat Covaciu în minutul 75!

Cea mai mare oportunitate a oaspeților a fost semnată de Cocină, în minutul 25, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Metalurgistul Cugir a terminat partida în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Covaciu, cu un sfert de oră înaintea finalului.

Consider că rezultatul este unul injust, în condițiile în care am fost echipa ce am încercat să atacăm, să construim. Și după ce am rămas în 10 oameni am încercat să marcăm. În final, în minutul 90 am avut o situație imensă, la un contraatac 4 contra 1. Ne-a lipsit golul, luciditatea și maturitatea pentru a alege soluțiile cele mai bune la finalizare„, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Metalurgistul: D. Popescu – Maftei, Bactăr, Negrescu, Cioban – Tăban/ cpt (55, Itu), Măd. Popa, Covaciu, Cocină (70, I. Tătar), Stoianof, Udrea (55, Varodi); rezerve Iordache, Toriște, Iovănescu, Marinoiu. Antrenor Călin Moldovan.

Gruparea de sub Drăgana venea după trei victorii consecutive, iar în ultima etapă joacă pe teren propriu cu Viitorul Ulmeni.

 

Acest articol a fost citit de 66 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.