cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Rectificare de buget la Cugir

Rectificare de buget la Cugir

Publicat în 27.05.2015 la ora 12:30

primarie-cugir-nouConsiliul Local al oraşului Cugir a aprobat în şedinţă extraordinară  bugetul local rectificat al  oraşului Cugir pe anul 2015, bugetul local rectificat al instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local, lista investiţiilor publice, precum şi bugetele rectificate ale instituţiilor publice subordonate.

Conform raportului de specialitate, la capitolul Venituri, conform adresei Consiliului Judeţean Alba nr. 7967/2015, se diminuează sumele pentru plata drepturilor salariale câştigate în instanţă, pentru învăţământul special, cu 9,85 mii lei. Se cuprinde la partea de venituri din capital suma de 5,6 mii lei, reprezentând venituri din vânzare bunuri. La venituri din donaţii se cuprinde suma de 1,41 mii lei pentru Colegiul Naţional “David Prodan”. În ceea ce priveşte capitolul Cheltuieli, vor avea loc următoarele influenţe: la învăţământ se diminuează cheltuielile de personal cu suma de 9,85 mii lei,  pentru plata drepturilor de personal aferente trimestrului al II-lea. Cheltuielile materiale se suplimentează cu 54,41 mii lei, suma de 50 mii lei fiind alocată Şcolii Gimnaziale “Iosif Pervain” pentru plata utilităţilor din trimestrul al II-lea. Pentru Sănătate se suplimentează cheltuielile secţiunii de funcţionare cu suma de 54 de mii lei, iar cele pentru secţiunea de dezvoltare cu 206 mii lei, reprezentând transferuri către Spitalul Orăşenesc Cugir. La capitolul Cultură, Sport: se diminuează  cheltuielile materiale cu 22 mii lei. În urma încheierii contractului de lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitare Cămin Cultural Vinerea”, se diminuează cheltuielile de capital cu suma de 547 mii lei. Protecţia mediului: se suplimentează cheltuielile materiale la subcapitolul Salubritate cu 40 mii lei. Serviciul public de evidenţă a populaţiei: se suplimentează cheltuielile materiale cu suma de 7 mii lei, pentru achiziţionarea unor obiecte de inventar. Referitor la Servicii publice: se suplimentează cheltuielile materiale cu 20 mii lei, iar cele de capital cu 145 mii lei, pentru iluminatul public. La capitolul Agricultură se cuprinde pe investiţii suma de 55 mii lei pentru realizarea Amenajamentului pastoral.

• Bugetul instituţiilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local

Spitalul Orăşenesc Cugir: cheltuielile materiale se suplimentează cu 78,78 mii lei, pentru reparaţii curente, obţinerea de avize şi achiziţionarea de obiecte de inventar. Cheltuielile de capital se suplimentează cu 206 mii lei pentru: achiziţionarea unui sterilizator cu abur, a unei porţi culisante la pavilionul chirurgie, a unui sistem de automatizare generator electric pentru modificarea instalaţiei de alimentare cu gaz.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 317 ori

Rectificare de buget la Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.