cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Radio UNIREA FM poate fi recepţionat la Cugir, pe 107,2 MHz

Radio UNIREA FM poate fi recepţionat la Cugir, pe 107,2 MHz

Publicat în 31.08.2017 la ora 16:58

Postul de radio Unirea FM, care de trei ani emite în mai multe localități din județul Alba, poate fi ascultat mai nou și în orașul Cugir.

Urmare a unor îmbunătățiri la sistemul de emisie, Unirea FM a ajuns și în orașul de la poalele Drăganei putând fi recepționat (deocamdată) de aparatele de radio instalate pe autoturisme, dar și în spațiile deschise (pe străzi și gospodăriile individuale situate în cartierele Cindeni și Râul Mic).

Unirea FM este un post de radio pentru toate vârstele și toate gusturile care emite 24 de ore și care difuzează emisiuni de calitate, ce îi interesează pe ascultători. Are o grilă diversificată, cu un format ritmic, pozitiv, energic. Tematica sa conține știri, dezbateri din toate domeniile de activitate: social, politic, economic, administrație, cultură, sport, muzică și divertisment.

Ascultătorii pot interacționa cu redactorii și invitații formând numărul de telefon 0258/811.000. Dumneavoastră ne ascultați, noi vă ascultăm pe dumneavoastră! Și nu uitați: Radio UNIREA FM: 107,2 MHz!

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 74 ori

Radio UNIREA FM poate fi recepţionat la Cugir, pe 107,2 MHz
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.