cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Pugiliștii de la CSO Cugir au obținut cinci medalii de aur și una de argint, la întrecerile celei de-a III-a ediții a Cupei Comunei Holod

Pugiliștii de la CSO Cugir au obținut cinci medalii de aur și una de argint, la întrecerile celei de-a III-a ediții a Cupei Comunei Holod

Publicat în 07.11.2019 la ora 20:56

Pugiliștii de la CSO Cugir s-au întors cu șase medalii, dintre care cinci de aur și una de argint, de la întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Comunei Holod.

Desfășurată duminica trecută, în Sala Polivalentă a Comunei Holod, competiția a adunat la startul său peste 50 de pugiliști de la mai multe cluburi din Cugir, Oradea, Salonta, Satu Mare, Zalău, Timișoara și două cluburi de profil din Ungaria.

De la secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, au participat șase sportivi, însoțiți de antrenorul Gheorghe Constantin.

Pugiliștii clubului de la “poalele” Drăganei, s –au clasat pe primele două locuri pe podium la categoriile lor de vârstă, în următoarea ordine:

Locul I
Roberto Tănase – categoria copil 36 kg
Denis Tănase – categoria cadet 40 kg
Ciprian Măgurean – categoria cadet 36 kg
Samuel Balica – categoria junior 66 kg
Andrei Mătean – categoria tineret 69 kg

Locul II

Alberto Sorin Muntean – categoria tineret 60 kg

„Chiar dacă a fost un concurs extrem de greu pot spune că ne-am îndeplinit foarte bine ţelurile. Toţi pugiliştii noştri au dat totul în ring, îi felicit pe copii, pentru rezultatele obținute, pentru determinarea și dăruirea arătată pe durata concursului. Această cupă a reprezentat un nou test util pentru sportivii noştri. Doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat conducerii Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir. Țin să mulțumesc pe această cale Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, pentru înțelegerea acordată și sprijinul acordat în buna desfășurare a activității noastre”, a declarat antrenorul secției de box a CSO Cugir, Gheorghe Constantin, pentru pagina oficială de facebook a clubului.

Directorul Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Călin Mureșan a felcitat atât boxerii, cât și staff-ul tehnic, pentru rezultatele obținute: „Sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție. Țin să îi felicit pe pugiliștii din cadrul secției noastre, alături de antrenorul Gheorghe Constantin,pentru rezultatele extraordinare (șase clasări pe podium), aduse atât clubului cât și orașului,prin care ne fac mândri de ei”.

Acest articol a fost citit de 361 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.