cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » PSD Cugir mulţumeşte cetăţenilor care s-au prezentat la vot

PSD Cugir mulţumeşte cetăţenilor care s-au prezentat la vot

Publicat în 08.11.2014 la ora 12:23

trifanOrganizaţia orăşenească a Partidului Social Democrat Cugir mulţumeşte tuturor cugirenilor pentru faptul că s-au prezentat la vot şi şi-au făcut datoria de cetăţeni, votând în număr mare în primul tur de scrutin pentru candidatul la Preşedinţia României, Victor Ponta.

Prezenţa la vot în Cugir a fost în procent de 51,53%, fiind mult mai mare decât la alegerile europarlamentare. Din cei 23.337 de alegători aflaţi pe listele electorale, s-au prezentat la vot 12.031 de cetăţeni. Dintre aceştia au ales să-l voteze pe candidatul Alianţei PSD – UNPR – PC – Victor Ponta un număr de 4.239 de persoane, ceea ce înseamnă un procent de 35,95%.
Faptul că am câştigat un număr destul de mare de voturi arată că am muncit mult în campania electorală, iar mulţi oameni au înţeles că Victor Ponta reprezintă o alternativă viabilă pentru viitorul României. Le mulţumim pentru munca depusă tuturor membrilor noştri de partid, colegilor de Alianţă din UNPR şi PC cu care am făcut echipă bună, organizaţiilor de femei şi pensionari ale PSD Cugir, care au fost mereu între oameni şi în mod special organizaţiei de tineret a PSD, care a fost motorul acestei campanii electorale şi care ne-a arătat că viitorul Cugirului şi al ţării stă în cei tineri. Ne aşteaptă peste nu mult timp o altă bătălie grea, şi anume turul al doilea, din 16 noiembrie, pentru alegerea pre­şedintelui României.
Suntem convinşi că împreună: social-democraţi şi cugireni, vom face o echipă solidă şi vom arăta tuturor că un oraş muncitoresc nu poate fi altfel decât un oraş social democrat şi că împreună vom vota un preşedinte care a demonstrat prin fapte că este în stare să conducă România.

Ing. Mircea TRIFAN – preşedintele Organizaţiei Cugir a PSD

Acest articol a fost citit de 410 ori

PSD Cugir mulţumeşte cetăţenilor care s-au prezentat la vot
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.