cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Proteste la Fabrica de Arme Cugir. Salariaţii au încetat lucrul în semn de nemulţumire pentru diminuarea salariilor

Proteste la Fabrica de Arme Cugir. Salariaţii au încetat lucrul în semn de nemulţumire pentru diminuarea salariilor

Publicat în 15.03.2013 la ora 8:12
În după amiaza zilei de joi, mai mulţi salariaţi de la Fabrica de Arme Cugir au încetat lucrul, în semn de nemulţumire faţă de diminuarea veniturilor salariale pe luna februarie, în raport cu luna ianuarie.
După cum ne-au declarat caţiva angajaţi ai societaţii, protestul s-a declanşat după ce salariaţii au primit fişele de plată şi au observat că primesc cu cca 100 de lei (1 milion lei vechi) mai puţin decât pe luna ianuarie. Printre cei mai afectaţi sunt acele persoane cu încadrari sub 1000 de lei/lună, la care se adaugă tichetele de masă, surse însă insuficiente raportate la cheltuielile de întreţinere care sunt tot mai ridicate datorită majorarii preţurilor la alimente, servicii s.a. Deşi unii reprezentanţi ai fabricii au motivat diminuările respective ca urmare a unui numar mai mic de zile lucrătoare, în luna februarie, oamenii nu vor sa accepte acest lucru. Ei cer recuperarea banilor dar si creşteri salariale întrucat majorari nu au mai avut loc de ani buni de zile.
Salariţii ar putea primi un raspuns la aceste revendicări în cursul zilei de vineri sau cel tarziu luni, întrucat managerul general Paul Dincu se află de joi la Bucureşti la o întâlnire cu partenerii de afaceri.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 306 ori

Proteste la Fabrica de Arme Cugir. Salariaţii au încetat lucrul în semn de nemulţumire pentru diminuarea salariilor
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *