cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Proprietarii de pe „Calea Dumbrăvii” din Cugir, nemulţumiţi de starea drumului. Vezi ce spun edilii oraşului

Proprietarii de pe „Calea Dumbrăvii” din Cugir, nemulţumiţi de starea drumului. Vezi ce spun edilii oraşului

Publicat în 31.03.2017 la ora 9:42

Un grup de cugireni, care deţin case de vacanţă şi grădini pe dealul din apropierea stadionului „Parc”, au sesizat cugirinfo.ro în legătură cu starea deplorabilă în care se află strada „Calea Dumbrăvii” (foto), devenită impracticabilă din cauza degradării drumului aflat în această parte a oraşului.

Oamenii susţin că scurgerile de apă pluvială venite din amonte, dar şi „micul pârâu” creat de la supraplinul bazinelor care alimentează cu apă potabilă oraşul, se revarsă pe amintita stradă, îngreunând accesul, nu doar al pietonilor, cât mai ales al vehiculelor care traversează această arteră de circulaţie. „În condiţiile în care zona se află în intravilanul oraşului, fapt ce ne obligă la plata taxelor şi impozitelor locale, avem pretenţia la minimum de condiţii, care să ne uşureze drumul spre proprietăţile respective. Or, ceea ce se întâmplă de câţiva ani este de netolerat. Nu am cerut stradă asfaltată, apă curentă sau electrificare stradală. Dorim, cel puţin, un drum reabilitat cu pavaj din piatră şi rigole de scurgere a apei”, ne-au declarat localnicii. În urma  discuţiilor purtate cu primarul Adrian Teban şi viceprimarul Călin Furdui, am fost informaţi că în bugetul local pe 2017 au fost cuprinse fonduri pentru reparaţia unor străzi, printre care se află şi „Calea Dumbrăvii”.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 213 ori

Proprietarii de pe „Calea Dumbrăvii” din Cugir, nemulţumiţi de starea drumului. Vezi ce spun edilii oraşului
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.