cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Proiect nou lansat de Clubul „Zâmbiricii norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir

Proiect nou lansat de Clubul „Zâmbiricii norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir

Publicat în 06.06.2015 la ora 19:39

Zambirici-Cugir-iunie-2015Clubul IMPACT „Zâmbiricii norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir anunță lansarea unui nou proiect – „Copii pentru copii”, campanie care constă în strângerea de jocuri, jucării, cărți pentru copii, puzzle-uri.

Activităţile se desfăşoară în perioada 2-8 iunie 2015 în incinta Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir și a Casei Orăşeneşti de Cultură Cugir. În urma acestei campanii, cei 30 de membri ai clubului, coordonați de liderii profesori Nicoleta Văsuți, Oana Horciu, Bogdana Sabău și Dan Moldovan vor amenaja o sală din cadrul Spitalului Orăşenesc, un spaţiu de joacă şi de relaxare pentru copiii internaţi în spital. Prin crearea acestei săli, monotonia din spital dispare, iar copiii ar fi mai veseli şi ar putea comunica mai bine unii cu alţii. Pe de altă parte, membrii clubului vor merge lunar în vizită la Spital, implicând copiii internați fie în ateliere de educație nonformală, fie în diverse activități recreative (ateliere de pictură, oră de poveste, etc.) Partenerii proiectului sunt Şcoala Gimnazială „Singidava” Cugir, Spitalul Orăşenesc Cugir, Primăria Cugir și Casa de Cultură Cugir. Echipa de proiect spune că de un real sprijin s-au dovedit agenţii economici din localitate și speră ca cel mai mare partener, sponsor și donator, să fie însăși comunitatea orașului Cugir.

 

Acest articol a fost citit de 640 ori

Proiect nou lansat de Clubul „Zâmbiricii norocoși” de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.