cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Program cultural artistic la Vinerea dedicat apropiatelor sărbători pascale

Program cultural artistic la Vinerea dedicat apropiatelor sărbători pascale

Publicat în 24.04.2016 la ora 10:36

spectacol-vinerea-sarbatori-pascale-apr-2016Sub genericul „Hristos a Înviat”, la Școala Gimnazială Vinerea – Cugir a avut loc joi, 22 aprilie 2016, o emoționantă activitate cultural – artistică dedicată apropitelor sărbători pascale.

În cadrul manifestării au fost expuse lucrările cercului de pictură religioasă Augustin Bena, obiectivul principal fiind acela de a face cunoscute micilor iconari din Vinerea si celorlalti elevi invitati, simbolurile sarbatorilor de Paște si a le transmite respectul si recunoasterea acestora.

Organizatorii au fost: Cercul de Pictură Religioasa „Augustin Bena (indrumator prof. Daniela Turlea), în parteneriat cu Scoala Gimnazială Nr. 3 Cugir si „Ioan Mihu” Vinerea, Biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel din Vinerea, Asociatia „Campul Painii” – Vinerea.

Invitatul manifestării a fost grupul ,,Anotimpuri”, aflat sub indrumarea profesoarei Luminita Cebotari si a preotului Adrian Cebotari, care a creat o atmosferă de sărbătoare prin melodiile deosebit de frumoase acompaniate de instrumentistii: Darius Birăesc, Sașa Cebotari, Adrian Ghișa și Andreas Schadi, cu participarea membrilor grupului: Daria Birăesc, Mianda Heroiu, Ioana Teban, Adna Grațiana Heroiu, Ioana Enescu, Roxana Chiorean.

Acest articol a fost citit de 170 ori

Program cultural artistic la Vinerea dedicat apropiatelor sărbători pascale
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.