cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » „Privește partea dulce a vieții” – supercampanie gratuită demarată de farmacia „FARMEX” Cugir, pentru prevenirea și controlul diabetului zaharat

„Privește partea dulce a vieții” – supercampanie gratuită demarată de farmacia „FARMEX” Cugir, pentru prevenirea și controlul diabetului zaharat

Publicat în 11.01.2020 la ora 16:59

La Farmacia „FARMEX” Cugir a luat startul o nouă supercampanie gratuită menită să ajute cât mai ulte persoane care doresc să-și verifice starea de sănătate.

După o campanie de prevenție a bolilor cardiovasculare  și pulmonare  record (2 luni de zile în cursul anului trecut), „FARMEX” Cugir a demarat sub genericul „Privește partea dulce a vieții” o amplă acțiune împotriva diabetului zaharat.

„Este un demers prin care ne dorim să-i chemăm pe localnici  să pună capăt nepăsării și să se alăture proiectului nostru în lupta pentru un oraș mai sănătos. Din păcate suntem cei mai bolnavi și murim cu 6 ani mai devreme față de media din Uniunea Europeană. Și asta pentru că în România, prevenția aproape că nu există”, susține managerul unității „FARMEX”, farmacistul Bogdan Petric.

Potrivit acestuia, pentru noua campanie, a fost pregătit special personalul farmaciei astfel încât să ofere gratuit: sfaturi esențiale privind prevenția și controlul diabetului zaharat; materiale informative, jurnal de glicemii și jurnal de pacient; sfaturi privind regimul alimentar, activitatea fizică și durata adecvată a somnului;

suport în renunțarea sau reducerea consumului de alcool, fumat și combaterea stresulu, dar și multe alte surprize în timpul campaniei.

„Pe toți cei care doresc, îi așteptăm în Farmacia Farmex – locul unde sănătatea oamenilor este prioritară și unde pot primi tot timpul mai mult decât produse farmaceutice. Și îi rugăm să nu uite că Farmacia Farmex face parte cu mândrie din grupul internațional al farmaciilor independente Alphega”, a ținut să precizeze Bogdan Petric.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 362 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.