cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Prin măsurile luate de S.C. Tecno Plast S.R.L., cugirenii ar putea scăpa de disconfortul creat de emanațiile de gaze

Prin măsurile luate de S.C. Tecno Plast S.R.L., cugirenii ar putea scăpa de disconfortul creat de emanațiile de gaze

Publicat în 08.06.2018 la ora 10:00

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Alba a dat curs sesizărilor venite din partea unor locuitori ai Cugirului cu privire la poluarea aerului în zona orașului prin activitatea desfășurată de S.C. Tecno Plast Cugir S.R.L.

În răspunsul adresat petenților se arată că pentru stoparea mirosului sesizat de aceștia, societatea a întrerupt activitatea în perioada 25 – 29 mai 2018, când au fost efectuate lucrări de întreținere și reparații (schimbat filtre din interiorul camerelor de vopsire).

De asemenea, se vor instala filtre suplimentare din fibre de sticlă pe sistemul de evacuare la coș pentru emisiile Compuși Organici Volatili (COV), de către un laborator acreditat.

Potrivit comisarului șef Dorin Zdrânc, la data efectuării controlului în teren nu au fost sesizate mirosuri, fapt confirmat și de localnici, care ne-au spus că n-au mai sesizat în ultimele zile emanații de noxe menite să le producă disconfort.

Potrivit unor informații, Garda de Mediu Alba va monitoriza constant situația de la Tecno Plast Cugir, urmând ca la începutul lunii iulie 2018 să prezinte un raport complet cu privire la rezultatele obținute în urma măsurilor întreprinse de către firma de mase plastice.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1518 ori

Prin măsurile luate de S.C. Tecno Plast S.R.L., cugirenii ar putea scăpa de disconfortul creat de emanațiile de gaze
3.6 (72%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.