cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Prime substanţiale de Crăciun și vacanță începând de astăzi, 20 decembrie 2019, pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Prime substanţiale de Crăciun și vacanță începând de astăzi, 20 decembrie 2019, pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Publicat în 20.12.2019 la ora 0:05

Începând de astăzi, 20 decembrie 2019, aproape 2000 de salariaţi de la Societățile Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir intră într-o perioadă de vacanță de sărbători.

După cum ne declara noul director general de la Societatea Uzina Mecanică Cugir – ing. Cristian Simu, perioada de întrerupere a activității pentru societatea de muniţie şi armament este din data de 20 decembrie 2019 până în 6 ianuarie 2020, aproximativ două săptămâni, din care trei zile reprezintă concediu legal. De aceeași perioadă beneficiază și salariații Fabricii de Arme.

Potrivit informațiilor primite de la conducerile celor două societăți, va rămâne în activitate doar o parte din personalul salariat care lucrează în sectorul de utilități și care va avea misiunea să supravegheze și să intervină în cazul producerii unor avarii generate de modificările de temperatură pe timp de iarnă. Referitor la primele de Crăciun, acestea vor fi acordate în bani, angajaților de la Uzina Mecanică și în tichete valorice salariaților de la Fabrica de Arme.

Sumele acordate în bani și în tichete se vor situa în jurul valorii de 2000 lei.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 980 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.