cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Primarul din Cugir, Adrian Teban, lider al aleșilor locali liberali din județul Alba

Primarul din Cugir, Adrian Teban, lider al aleșilor locali liberali din județul Alba

Publicat în 08.06.2013 la ora 17:50

Vineri, Liga Aleșilor Locali (LAL) PNL Alba s-a reunit în cadrul adunării generale cu scopul de a-și alege liderul în următorii patru ani. Pe lângă primarii și consileirii locai ai partidului din întreg județul, la întrunire au fost prezenți și președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, vicepreședinții Simion Crețu, deputatul Dan Simedru și Nicolae Popa.

Adrian Teban alesi locali ai PNLAceștia au vorbit despre importanța LAL, istoricul acestui organism precum și despre obiectivele viitoare ale ligii. Ședința a fost deschisă de cel care a ocupat până anul acesta funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL, primarul Cugirului Adrian Teban care a prezentat un raport al activității LAL din 2009 până în prezent. De altfel Adrian Teban a fost singurul care s-a înscris în cursa pentru șefia LAL, candidatura lui fiind secondată de cea a primarului din Câmpeni, Calin Andreș, care a candidat pentru funcția de președinte executiv.

În urma voturilor exprimate de cei 37 de participanți, noua conducere a Ligii Aleșilor Locali PNL Alba este următoarea: președinte – Adrian Teban (36 voturi); președinte executiv – Călin Andreș (37 voturi); Rusu Daniel – secretar (37 voturi); Daniel  Zdrînc (17 voturi) și Beniamin Toader (8 voturi) – membrii supleanți.

Fostul și actualul lider al aleșilor locali liberali, Adrian Teban s-a declarat decis să continue și în viitor să întărească această structură “care s-a dovedit extrem de importantă atât în organizarea și mobilizarea liberalilor din județ, cât și în perceperea PNL Alba ca un partid unitar, capabil să contribuie la dezvoltarea comunităților locale și a județului”.

Președintele LAL, Adrian Teban a ținut să precizeze că unul din principalele scopuri ale ligii este acela de a promova și apăra interesele aleșilor locali PNL și a comunităților pe care le reprezintă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 659 ori

Primarul din Cugir, Adrian Teban, lider al aleșilor locali liberali din județul Alba
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *