Rămâi conectat

Administraţie

Primăria orașului Cugir organizează licitație publică pentru închirierea unui camere, situată pe strada Victoriei, nr. 9. Vezi detalii

cugirinfo.ro

Publicat

în

Primăria oraşului Cugir, cu sediul în str. I.L. Caragiale, nr. 1, judeţul Alba, organizează la sediul său, în data de 11.03.2019, ora 12.00, licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirierea camerei nr. 1, parter, situată administrativ în oraşul Cugir, str. Victoriei, nr. 9, judeţul Alba, în suprafaţă utilă de 10 mpaparţinând Domeniului Public al Oraşului Cugir.

Documentele de participare la licitaţie care trebuie depuse sunt următoarele:

  1. A) Cererea de înscriere la licitaţie va cuprinde următoarele elemente:

             1) datele de identificare a ofertantului;

             2) datele de identificare a bunului pentru care se solicită înscrierea la licitaţie.

  1. B) Declaraţie-tip care cuprinde precizări cu privire la acceptarea de către ofertant a prevederilor întregii documentaţii de licitaţie.

Cererea de înscriere la licitaţie va fi însoţită de următoarele documente, care vor constitui dosarul de participare la licitaţie:

  1. a) Cartea de identitate sau paşaportul persoanei participante (copie) pentru ofertanţi persoane fizice;
  2. b)  Certificatul de înregistrare la Registrul Comerţului pentru societăţile comerciale, I.I., PF şi IF (în copie);
  3. c)   Actul constitutiv al societăţii comerciale (statut);
  4. d) Certificate fiscale eliberate de autorităţile locale şi cele de stat din care să rezulte plata la zi a impozitelor şi a taxelor către stat şi către instituţiile locale, atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice (Direcţia Venituri, ANAF);
  5. e) Actul care atestă împuternicirea dată participantului de către ofertant pentru a participa la licitaţie în numele său (dacă este cazul);
  6. f) Dovezile de plată a documentaţiei de licitaţie, respectiv a taxei şi a garanţiei de participare la licitaţie.

Data-limită de depunere a documentelor de participare la licitaţie este 08.03.2019, ora 13.30, la Primăria oraşului Cugir.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei oraşului Cugir sau la telefon 0258/751001.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Administraţie

Se extinde rețeaua de apă și canalizare, pe mai multe străzi din Cugir. Primăria a solicitat emiterea acordului de mediu

cugirinfo.ro

Publicat

în

Rețelele de apă potabilă și canalizare menajeră vor fi extinse pe mai multe străzi din Cugir. Primăria a solicitat emiterea acordului de mediu din partea APM Alba.

Proiectul „EXTINDERE REȚELE DE APĂ POTABILĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ ÎN UAT CUGIR”, poate constitui obiectivul unui proiect de investiţie ce poate fi finantata prin ANGHEL SALIGNY, AFM si PNRR.

Pe strazile studiate reteaua de canalizare este prevazuta gravitational din PVC KG i-ar in zonele cele mai joase sunt prevazute statii de pompare care pompeaza apa uzata in reteau gravitationala de unde este canalizata spre statia de epurare existenta (existent in localitate).

Astfel ca in SP din zona se colecteaza apa menajera de pe strazile studiate, apoi este pompata in cel mai apropiat camin exisent/ SP existenta.

Str. PRUNULUI, Str. VIADUCTULUI, Str. VALEA VIILOR, Calea MURELOR, Calea DUMBRAVII, Calea VAIDEIULUI, Str. CODRULUI, Str. VETERANILOR, Str. SPINULUI, Str. MACULUI, Calea GORUNILOR, Str. FLORILOR, Str. NARCISELOR, Str. GRIGORE ALEXANDRESCU, Str. Deal (extindere+bransamente), Str. Plevnei (extindere+bransamente), Str. Nicolae Copernic (extindere+bransamente), Str. Rîul Mare (branșamente).

Racordurile vor fi executate prin amplasarea caminelor de racord la limita de proprietate, pentru evitarea spargerilor in zonele carosabile si asfaltate a drumurilor din localitate executia traversarilor se va raliza prin subtraversare cu foraj orizontal, daca este cazul.

In zona de accese unde prin lucrarea de canalizare este necesara spargerea acceselor acestea se vor reface si vor fi aduse la starea initiala inainte de interventie. In zonele unde exista trotuare daca in urma interventiei este necesara spargerea trotuarelor, acestea vor fi refacute si aduse la starea initiala inaintea interventiei.

Realizarea proiectului prezinta avantaje economice si din punct de vedere al protectiei mediului prin:

– reducerea poluarii apelor de suprafata si subterane ;
– dezvoltarea mediului local de afaceri;

Oportunitatea investitiei este justificata si din urmatoarele considerente: realizarea canalizarii publice creeaza premiza infaptuirii unui pas important in directia protectiei mediului si de respectare a normelor referitoare la sanatatea publica precum si reducerea poluarii surselor de apa prin ape uzate evacuate.

Valoarea investiției este de 26136085,15 lei fara TVA, iar perioada de implementare propusă este de 12 luni.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

Pe strada Victoriei din Cugir a început montarea noilor bănci stradale și a coșurilor de gunoi

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un număr de 12 bănci cu lungimea de 2 metri vor fi montate pe strada Victoriei din Cugir.

Acestea sunt prevăzute cu șezut din lemn de culoare maro brun și spătar din tablă perforată, structură de susținere din tablă metalică cu cotiere în stânga și dreapta, de culoare gri antracit. Toate elementele din metal sunt vopsite în câmp electrostatic pentru asigurarea protecției și rezistenței.

Edilii orașului au declarat că un total de 78 de coșuri de gunoi, metalice, noi, vor fi montate în perioada următoare pe toate străzile modernizate pe proiectul de mobilitate urbană.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

Primele 10 biciclete electrice au ajuns în Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un total de 70 de biciclete electrice vor fi puse la dispoziția locuitorilor din Cugir în vederea utilizării, cu 7 standuri, 20 de porți amenajate pentru găzduirea bicicletelor și software-ul afferent (sistem bike sharing). Zece dintre acestea au sosit recent în Cugir.

Potrivit administratiei locale, sistemul de bike sharing va intra în teste începând din această săptămâna, iar abia ulterior se vor putea folosi.

Primăria face un apel către cetățeni ca până la punerea în funcţiune (în bună regulă) a tuturor componentelor sistemului, să nu încerce să utilizeze staţiile şi bicicletele și să nu forţeze extragerea bicicletelor din staţii.

„În momentul în care totul va fi pregătit, vom anunţa acest lucru şi vom prezenta toate informaţiile, condiţiile şi instrucţiunile de utilizare. Reamintim localnicilor, faptul că bicicletele electrice, au fost achiziționate de către Primăria Cugir prin proiectul “Reducerea emisiilor de carbon în oraşul Cugir bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, spune edilul orașului, Adrian Teban.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir