cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Primăria orașului Cugir a finalizat licitația pentru achiziționarea și instalarea a 59 de incinte de colectare a deșeurilor menajere

Primăria orașului Cugir a finalizat licitația pentru achiziționarea și instalarea a 59 de incinte de colectare a deșeurilor menajere

Publicat în 14.09.2019 la ora 10:00

Edilii localităţii de la poalele Drăganei au finalizat procedura publică și a semnat un contract în valoare de 608.010 de lei în scopul amenajării unui număr de 59 de incinte de colectare a deșeurilor cu acces limitat.

Licitația a fost adjudecată de societatea Arikan Serv SRL Oradea. Obiectul contractului vizează furnizarea și montarea unor incinte în care să se amplaseze containerele destinate colectării deșeurilor menajere, care vor fi amplasate pe domeniul public al orașului Cugir, în punctele stabilite prin hotărâre a consiliului local.

Acestea vor fi executate din structuri metalice și vor fi dotate cu sisteme de acces pe bază de cartelă. Incintele vor fi realizate din structuri modulare demontabile care, în funcție de necesități, vor putea fi extinse și compartimentate și vor înmagazina un număr de șase containere pentru colectarea deșeurilor, fiecare având volumul de 1,1 metri cubi. În cadrul acestora vor fi introduse containerle în care se va realiza colectarea separată a deșeurilor, proces care va fi implementat în perioada următoare.

Dimensiunile unei incinte vor fi de 420/37/220 cm, iar deschiderea automatizată a ușilor se va putea face atât din exterior cât și din interior. Cititorul trebuie să permită cititirea unui număr nelimitat de cartele. Acestea ar urma să dețină elemente de securitate care să nu permită multiplicarea de către persoane neautorizate. S-a estimat achiziționarea unui număr de 15.000 de cartele de acces, câte două pentru fiecare apartament arondat punctului de colectare corespunzător. Incintele sunt montate de către furnzior pe platforme speciale amenajate îna cest scop.

Acest articol a fost citit de 632 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.