cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Primăria i-a premiat pe cei mai buni elevi din Cugir, în cadrul „Galei Performerilor – 2015”

Primăria i-a premiat pe cei mai buni elevi din Cugir, în cadrul „Galei Performerilor – 2015”

Publicat în 20.12.2015 la ora 22:11

elevi-cugir-gala-performerilor-2015În comparație cu anii precedenți, administrația din Cugir a găsit un alt mod de a organiza la sfârșit de an, evenimentul dedicat exclusiv elevilor și profesorilor cu rezultate notabile la învățătură.

Dacă până acum „Gala Performerilor” s-a desfășurat la Casa orășenească de Cultură, anul acesta, locația aleasă pentru manifestarea de recunoștință a fost scena ridicată în apropierea Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” și a Bradului de Crăciun. Gala Performerilor de anul acesta a reunit 37 elevi care s-au clasat pe primele trei locuri la etapele naționale și județene ale clasicelor olimpiade școlare, alături de care s-au aflat 30 de cadre didactice care i-au îndrumat pentru obținerea acestor rezultate.

În prezența unui public destul de numeros, elevi și profesori au fost felicitați de primarul Adrian Teban și viceprimarul Horia Rotche. Ei au primit din partea Primăriei și a Consiliului local, premii în bani și dulciuri, diplome, precum și ,,Catalogul Performerilor”, o publicație realizată de către administrația locală din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți și ale face cunoscute comunității locale. Primarul Adrian Teban a ținut să-i felicite pe olimpici, precizând că în spatele acestor performanțe, nu se află doar inteligență, ci și multă muncă, multă ambiție și multă seriozitate. Edilul șef al urbei n-a uitat să amintească că astfel de performanțe nu se pot obține fără dascăli competenți care  să-i îndrume spre succes pe cei cu astfel de rezultate.

La final, primarul Adrian Teban a spus: ,,Vă felicit pe toți, elevi și profesori, în nume personal și în numele administrației locale, iar pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, urez tuturor locuitorilor orașului Sărbători fericite și  la mulți ani!”

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 411 ori

Primăria i-a premiat pe cei mai buni elevi din Cugir, în cadrul „Galei Performerilor – 2015”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.