cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Primăria Cugir propune 500 de lei taxa pentru desfacerea căsătoriei

Primăria Cugir propune 500 de lei taxa pentru desfacerea căsătoriei

Publicat în 20.05.2013 la ora 23:53

primaria CugirInspectorul de specialitate în cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidența a Persoanelor din cadrul Primăriei Cugir, Rodica Crăciun a propus pe bază unui Referat de Specialitate înaintat administrației locale că taxa pentru îndeplinirea procedurii de divorț pe cale administrativă să fie de 500 lei.
Ea a solicitat totodată consiliului local să emită o hotărâre în cadrul căreia să fie stipulată taxa de 500 lei, în conformitate cu modificările aduse de Codul Fiscal și care să fie cuprinsă într-o metodologie de aplicare ce va face parte integrantă din nouă hotărâre.
Conform metodologiei de aplicare taxa de divorț urmează să se încaseze prin Caseria principală a Primăriei Cugir, într-un cont dinstinct și se utiizeaza pentru bună funcționare a Serviciului Public Comunitar de Evidența a Persoanelor Cugir.
Taxa pentru îndeplinirea procedurii de divorț pe cale administrativă nu se restituie în situația în care dosarul se clasează, se respinge sau în alte cazuri în care nu se finalizează procedura de divorț pe cale administrativă.  Consiliul Local Cugir urmează să ia o decizie în acest sens în ședința ce va avea loc joi, 23 mai.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 321 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.