Rămâi conectat

Administraţie

Primăria Cugir face apel la cetățeni să evite deplasările inutile și pune la dispoziția acestora mai multe modalități de contact

cugirinfo.ro

Publicat

în

Responsabilitatea este cheia acestei perioade! Cu cat ne vom proteja mai mult pe noi, pe cei dragi si pe semenii nostri, cu atat avem sansa sa traversam sanatosi aceasta perioada deloc usoara.

Chiar daca vi se pare dificil sa renuntati la multe dintre activitatile cotidiene, cred ca sunteti de acord ca sanatatea este cea mai importanta. De aceea, va sfatuim in continuare sa limitati deplasarile si contactul direct cu alte persoane, in afara celor care fac parte din familia restransa.

De aceea, Primaria Orasului Cugir vine in sprijinul dumneavoastra si va informeaza despre modalitatile simple si rapide prin care ramanem in contact !

Pentru informatii/sesizarii sunati la 0258/751001, interior 141- Ovidiu Ciucur sau prin e-mail la adresele office@primariacugir.ro, primaria@primariacugir.ro.

Problemele legate de PARCARI/DOMENIUL PUBLIC le puteti adresa la interior 109- Mircea Radu

Informatiile legate de URBANISM le aflati la interior 137- Victor SAVA

Pentru probleme de STARE CIVILA, solicitati legatura la interior 143- Adina Arion

Informatiile despre REGISTRUL AGRICOL le obtineti la interior 116- Adina Barboi

Documentele necesare pentru eliberarea actului de identitate va sunt comunicate de catre Biroul de EVIDENTA POPULATIEI, la telefon 0258/ 756000- Liana Olaru

Pentru informatii legate de TAXE SI IMPOZITELE LOCALE, puteti suna la numarul de telefon 0258/750134- Mihaela Muntean, sau e-mail taxe@primariacugir.ro

Pentru plata impozitelor si taxelor locale nu trebuie sa va deplasati de acasa, ci puteti sa platiti online prin ghiseul.ro, link direct – https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/taxe

Pentru beneficii si prestatii sociale va sta la dispozitie SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENTA SOCIALA, la numarul de telefon 0258/750764 – Irina Cruceru, sau e-mail spas@primariacugir.ro
Avem 0 cazuri de imbolnaviri cu coronavirus !!! Haideti sa pastram aceasta situatie!!


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

 1. Avatar

  Ona

  19.03.2020 la 18:08

  Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from cugirinfo.ro and converting it into videos to promote on Youtube using Content Samurai? You simply add the text and it converts it into scenes that make up a full video. No special skills are needed, and there’s access to over 1 million images/clips that can be used.

  You can read more about the software here: https://turntextintovideo.com – there’s also a link to a totally free guide called the ‘Youtube SEO Cheat Sheet’, full of fantastic advice on how to help your site rank higher in Youtube and in Google.

  Kind Regards,
  Ona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administraţie

Stadiul lucrărilor de modernizare la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” și la Grădinița cu Program Normal „Voinicel”, din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cadrul evaluării în teren realizată de primarul Adrian Teban și echipa de proiect din cadrul primăriei, constructorii au dat asigurări că lucrările se vor încheia până la începerea noului an școlar 2024-2025.

Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir – peste 12.000 .000 lei prin proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educațională Colegiul Tehnic I.D. Lăzărescu Cugir”.

Modernizarea a 3 corpuri, respectiv clădirea liceului, a cabinetelor de specialitate şi sala de sport, care vor beneficia de:

– reabilitarea termică a anvelopantei, reconformarea structurală a șarpantei,
– modernizarea instalațiilor utilitare, finisajelor interioare și exterioare,
– instalații pentru securitatea la incendiu,
– supraveghere video.
–  accesibilizarea clădirii pentru utilizatori cu handicap locomotor etc.
–  eficientizarea energetică
– mobilier și dotări
– sala de sport modernizată cu suprafață nouă, iluminat led, sistem de încălzire, finisaje și grupuri sanitare noi etc

Stadiul actual – 80% realizat – fiind în desfășurare execuția de lucrări.

Grădinița cu Program Normal „Voinicel” prin proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul preşcolar la Şcoala Gimnazială Singidava” valoare de peste 2.200.000lei.

Clădirea va beneficia de:

–  refacerea învelitorii și a termoizolației existente, înlocuirea hidroizolației, inlocuirea tâmplăriei, a tuturor instalațiilor și a finisajelor din grupurile sanitare etc
–  rampă de acces
–  instalații de protecție împotriva șocurilor electrice, supraveghere video, sistem de ventilare a sălilor etc
–  sistem de iluminat LED și panouri solare
–  trotuarele refacute, cu pante spre exterior, destinate circulației și îndepărtării apelor de construcție.
–  eficientizarea energetică
– mobilier și dotări
– Stadiul actual – 50% realizat, fiind în desfășurare execuția de lucrări.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

De vineri, 1 martie 2024, va fi funcțional noul sistem de taxare a transportului public local din orașul Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Primăria Cugir anunță că începând de vineri, 1 martie 2024, va fi funcțional noul sistem de taxare a transportului public local.

Este un sistem modern, care permite călătorilor să aleagă varianta de abonament sau tichet de călătorii care i se potrivește.  Vă prezentăm mai jos câteva informații importante legate de acest lucru:

În Primărie, la camera 4, se eliberează abonamente nominale pentru:

-persoane cu dizabilități
-beneficiarii legilor speciale
-pensionari
-pentru elevi
-pentru angajații unor firme din oraș.

Categoriile mai sus menționate se vor prezenta în fiecare lună la Primărie, în intervalul care va fi anunțat, pentru prelungirea valabilității cardului de abonament.

De asemenea, se eliberează abonamente nenominale și tichete de călătorie pentru celelalte categorii de călători. Aceștia vor putea să iși reîncarce cardurile primite la Primărie sau la automatele pentru bilete.

– De la automatele de bilete, călătorii pot să își achiziționeze bilete de călătorie (cu una sau două călătorii). Tot la aceste automate se pot achiziționa sau se pot reîncărca abonamentele nenominale, respectiv tichetele cu un număr de călătorii.
– Din autobuze, în acest moment, călătorii nu vor putea să achiziționeze bilete.
– La urcarea în autobuz, fiecare persoană trebuie să își valideze călătoria prin apropierea biletului sau a cardului de echipamentul de validare.
– La automat, un card nou costă 3 lei


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

De marți, 27 februarie 2024, Primăria Cugir a început eliberarea noilor carduri de abonament pentru transportul public local

cugirinfo.ro

Publicat

în

Începând de astăzi, 27 februarie, vor putea fi eliberate noile carduri de abonament pentru transportul public local.

Acestea se vor elibera la sediul Primăriei, camera 4 și se vor putea utiliza din 1 martie 2024.

Noul sistem de abonament este valabil exclusiv pentru autobuzele noi, marca Mercedes-Benz, care deja au intrat în circuitul transportului local.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir