cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Primăria Cugir anunță că pentru Alegerile Prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019, trei secții de votare vor fi mutate în alte locații. Vezi detalii

Primăria Cugir anunță că pentru Alegerile Prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019, trei secții de votare vor fi mutate în alte locații. Vezi detalii

Publicat în 05.11.2019 la ora 20:59

În vederea bunei desfășurări a Alegerilor Prezidențiale din anul 2019, Primăria Orașului Cugir informează cetățenii cu privire la schimbarea sediilor unor secții de votare de pe raza orașului Cugir.

Prin Dispoziția Primarului Nr. 1092/2019, secțiile de votare cu numerele 136 și 148 din Cugir și secția 152 din Vinerea vor fi mutate în alte locații, care îndeplinesc condiții și dotări mai bune desfășurării procesului electoral.

Astfel:

– Cetățenii arondati secției 136 de la Grădiniță Nr. 5, actuala creșă “Kunterbund”, vor vota la Alegerile Prezidențiale la Școală Gimnazială nr 3 Cugir, de pe str. Doinei, nr. 3 (parter, sala 3)
– Cetățenii arondati secției 148 de la Grădiniță cu program normal Nr. 1, vor vota la Alegerile Prezidențiale la Școală Gimnazială “Iosif Pervain”, de pe str. 21 Decembrie 1989 Nr. 157 (parter, sala 2)
– Cetățenii arondati secției 152 de la Sala de sport a școlii din Vinerea, vor vota la Alegerile Prezidențiale în corpul B al Școlii Gimnaziale “Ioan Mihu” Vinerea.

Precizăm că celelalte secții de votare rămân neschimbate, delimitările și sediile acestor putând fi consultate la Primăria Cugir sau pe site-ul instituției, la secțiunea Alegeri- Alegeri pentru Președintele României.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 463 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.