cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Primăria Cugir anunță că a început acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță. Vezi detalii

Primăria Cugir anunță că a început acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță. Vezi detalii

Publicat în 10.09.2019 la ora 16:02

Începând din această lună, Primaria Cugir prin Serviciul Public de Asistență Socială Cugir, acordă tichetul social pentru grădiniță solicitantilor care indeplinesc condițiile legale.

Stimulentele educaționale (tichetele sociale) se acordă copiilor din familii defavorizate, în condițiile în care copilul este înscris la grădiniță și venitul net lunar pe membru de familie nu depășească 284 lei .

Tichetele sociale pentru grădiniță sunt bonuri în valoare de 50 de lei care pot fi utilizate pentru achiziționarea produselor alimentare, de igienă, a produselor de îmbrăcăminte și/sau a rechizitelor.

Distribuirea lor se face lunar la sediul Primăriei Cugir până în data de 15 a luni în curs pentru luna anterioară.Acordarea tichetelor sociale este condiționată de frecvența regulată la grădiniță a copiilor.

Cererea poate fi făcută oricând pe perioada anului școlar de către reprezentantul legal al preșcolarului și se înregistrează la Serviciul Public de Asistență Socială Cugir, începând cu luna septembrie 2019.

 

Acest articol a fost citit de 205 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.