cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Primăria Cugir anulează evenimentele cultural-artistice din acest an și redirecționează fondurile către cei care luptă contra epidemiei de COVID-19

Primăria Cugir anulează evenimentele cultural-artistice din acest an și redirecționează fondurile către cei care luptă contra epidemiei de COVID-19

Publicat în 02.04.2020 la ora 15:14

Primăria Orașului Cugir renunța la activitățile cultural-artistice din acest an, banii destinați organizării lor vor merge către instititutiile și serviciile aflate în prima linie a luptei împotriva coronavirus.

Mai exact, este vorba de suma de 400.000 lei destinată organizării mai multor evenimente printre care: „Zilele Tineretului”, „Festivalul de Dansuri și Tradiții Populare Vinerea” șiToamna Cugireană”.

Banii vor fi utilizați pentru procurarea materialelor de protectie de care au nevoie personalul medical al Spitalului Orășenesc, asistenții sociali din cadrul SPAS, precum și polițiștii de la Poliția Orășenească și Poliția Locală. Totodată, din acești bani se vor achiziționa dispozitivele și dezinfectantii necesari dezinfectării scărilor de bloc și a străzilor.

„Nimic nu este mai important decât sănătatea oamenilor din localitate. Chiar dacă aceste activități își au rolul lor, în momentul de față renunțăm la ceea ce nu este urgent și necesar pentru a asigura resursele de care au nevoie cei aflați în lînă întâi în lupta împotriva COVID-19. După ce vom trece cu bine peste această perioadă și vom reveni la normal, vom relua și activitățile culturale, care trebuie facă parte din viață noastră, a precizat Primarul Adrian Teban.

Inițiativa va fi supusă aprobării Consiliului Local Cugir, la următoarea ședință ordinară, din această lună.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1400 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.