cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Primăria Cugir a prelungit cu 5 ani termenii închirierii a 10 locuințe

Primăria Cugir a prelungit cu 5 ani termenii închirierii a 10 locuințe

Publicat în 12.10.2019 la ora 13:44

Consiliul Local Cugir a aprobat proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Adrian Teban, care a propus repartiţia a 10 de imobile aparţinând domeniului privat al oraşului Cugir persoanelor ale căror contracte de închiriere au expirat.

În referatul de aprobare, edilul Cugirului a arătat că a ţinut seama de necesitatea asigurării accesului la locuinţă al tuturor cetăţenilor, acces ce reprezintă o precondiţie pentru exercitarea unor drepturi fundamentale de care trebuie să beneficieze orice persoană.

„Am ţinut seama de demersul Comisiei sociale de analiză şi soluţionare a cererilor de locuinţe din domeniul privat al oraşului Cugir, care a propus repartiţia unui număr 10 de locuinţe aparţinând domeniului privat al Oraşului Cugir, aceste solicitări îndeplinind condiţiile legale pentru o nouă repartiţie”, a precizat Adrian Teban.

Dintre cele 10 locuinţe închiriate, 9 imobile sunt situate pe str. George Coşbuc nr. 8, iar unul, pe str. Rozelor nr. 29. Prelungirea închirierii s-a făcut pentru o perioadă de 5 ani.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 357 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.