cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Primăria Cugir a dat „undă verde” lucrărilor de modernizare a străzilor Merilor și Tractoristului din Vinerea

Primăria Cugir a dat „undă verde” lucrărilor de modernizare a străzilor Merilor și Tractoristului din Vinerea

Publicat în 24.05.2019 la ora 15:49

Astăzi, 24 mai 2019, a avut loc predarea de amplasament către constructor a străzilor Merilor și Tractoristului din localitatea Vinerea, în vederea modernizării acestora.

Predarea s-a facut în prezența primarului Adrian Teban, a viceprimarului Calin Furdui, precum și a directorului Sucursalei Cugir a S.C. Apa CTTA, ing. Mircea Țârlea.

Potrivit edilului șef al Cugirului, la începutul săptamanii viitoare va avea loc organizarea de șantier, după care vor fi derulate lucrarile necesare. Infrastructura celor doua străzi va fi modernizată și vor fi executate inclusiv rețele de utilități.

Lucrarile la aceste străzi reprezintă prima etapă a obiectului de investiții “Modernizare străzi-Dealului, Șurianu, Merilor si Tractoristului”, proiect finantat din bugetul local. Pentru modernizarea celelorlalte doua străzi, Dealului și Șurianu, administrația locală a demarat procedura de licitație a lucrărilor.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 573 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.